Oldal frissítése

Először Ausztria 5114-3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Először Ausztria 5114-3

Ha szeretsz főzni, vagy készítsen különböző ételeket, akkor előnyös ez a hatalmas fejsze tól First Ausztriában. Meg van egy kimeneti 350 W és a modern design, ami miatt nélkülözhetetlen társ a konyhában. A nagy teljesítményű motor két sebességgel képes megbirkózni szinte bármilyen étel. Ezt is fel van szerelve két eltávolítható nagyon éles késsel készült kiváló minőségű rozsdamentes acél és üveg edénybe térfogata 1,5 liter.

Ezzel a berendezés, az élelmiszer-feldolgozás lesz kényelmes és gyors. Stabilitás a mat biztosítja a biztonságos bázis eszközök, és természetesen ez a könnyű tisztítás és intuitív használat.

Legfontosabb jellemzők

  • Üveg keverőedénybe 1,5 l
  • Cserélhető aprítókés
  • Biztonságos a bázis készüléken
  • egyszerű tisztítás
  • két sebesség
  • biztonsági kapcsoló

Műszaki adatok:
teljesítmény:
350 W
áramellátás:
230

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 350 W
Tartály térfogata 1 500 ml
Edény anyaga Üveg
Kód:  FIRSE001
Termékszám:  5114-3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15