Oldal frissítése

Elo Touch Solution 2494L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elo Touch Solution 2494L

A(z) Elo Touch Solution 2494L LCD monitor TN típusú kijelzőt használ. A TN általában kisebb igényű felhasználók számára készült monitoroknál használatos. Az előállítási költsége ennek a típusnak a legolcsóbb, gyors reakcióidő jellemzi, így játékosok számára is ajánlott. Gyengeségei közé tartozik a korlátozott látószög és a nem túl pontos színmegjelenítés. Emiatt jól használható például irodai programok használatánál, viszont képnézegetésre nem.

A(z) Elo Touch Solution 2494L legfontosabb tulajdonságai

A(z) ELO LCD monitor képátlója 23,8", 1920 × 1080 px felbontással. A 22" és 26" közötti képméret bármilyen esetben jól használható. Az ekkora monitor megfelelően nagy ahhoz, hogy a filmek igazán élvezhetők legyen rajta, de ugyanakkor a multitasking is jól megy vele. A komfortos használatot segíti a képernyő 16:9 oldalaránya is. A szélesvásznú, hosszabb vízszintes oldalú monitorok között tartják számon, amelyek ideálisabbak filmezéshez és általában véve kikapcsolódáshoz. Ez a kijelző még érintő felületes is, így egér nélkül is használható.

Az elmosódás elleni küzdelemben sarkalatos kérdés a válaszidő. A(z) Elo Touch Solution 2494L 16 ms válaszidővel büszkélkedhet.

  • A(z) 16:9 képarány kitűnő a moziformátumú filmekhez
  • A monitor kompatibilis a VESA szabványos tartóival

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a6l
Termékszám:  E331987

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05