Oldal frissítése

ELNÖK Tescoma 4,0 l 702,744.00

4,7 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELNÖK Tescoma 4,0 l 702,744.00

A kukta Tescoma PRESIDENT megidézni a konyhában csodát! Az egyedülálló kombinációja a nagy jellegét ideális mindennapi főzéshez. Ez kitűnik különösen szokatlan egyszerűség, modern feldolgozó és Intuit. Nagy térfogatú - 4 liter - lehetővé elkészítése nagy mennyiségű élelmiszer az egész családnak a látogatók előtt. 

A pot készült kiváló minőségű rozsdamentes acél és ellenálló műanyag, és hála az exkluzív szabadalmaztatott rendszer nyitó / záró neki nagyon gyorsan és könnyen kezelhető még egy kézzel. Nincs több harc megnyitásával egy kukta! Szilárd ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a kényelmes fogást és könnyű kezelhetőség edények. A hajó fel van szerelve třívrstevným szendvics alja, amely nem éget semmilyen körülmények között. Hála nyomás mutató a kukta ELNÖK a főzés teljes egészében a saját kezét. Tescoma elme és a maximális biztonság - kukta 4 biztosítékok az egészségünk megóvása érdekében. A termék, amelyet egy öt év garancia. 

Műszaki adatok:

anyaga:
rozsdamentes acél
tartós műanyag

alsó:
Egy háromrétegű, szendvics

kötet:
4 l

Alkalmas:
Minden típusú tűzhelyek (beleértve az indukciós)

garancia:
5 év

Paraméterek

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  ETS120a
Termékszám:  702744.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15