Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

ELNA létra 9 fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELNA létra 9 fehér

Effektíven szeretnéd megszárítani a fürdőszobai törölközőket, de nem szeretsz folyamatosan a szárítókötélre kiteregetni? Szerezd be az ELNA 9 létra alakú fürdőszobai radiátort, amely magas minőségű anyagból készült és effektíven megszárítja a kéztörlőd és a törölközőidet is egyaránt. Ez a létra formájú elektromos fűtőtest 9 darab, közepes méretű részből és egy a szárító alsó részén elhelyezett kapcsolóval ellátott termoregulátorból áll. Az ELNA elektromos fűtés további előnye az alacsony energiafogyasztása és a hő hatékony felhasználása.

Fehér ELNA 9 elektromos fűtés - legfontosabb tulajdonságok

  • A fehér ELNA fűtés magas minőségű anyagból készült
  • Alkalmas a fürdőlepedők és törölközők megszárítására
  • 9 darab közepes méretű részből áll
  • Az ELNA szárító alsó részén megtalálható egy kapcsolóval ellátott termoregulátor
  • Alacsony energia-fogyasztás
  • A csomag tartalmazza a használati utasítást és egy felszerelő szettet

Fűtés, különösen a fürdőszobában

A fürdőszobai radiátor szükségtelen, a ruhák szárítására elég az erkély vagy a kert. Ezt a nézetet vallja rengeteg ember. Csakhogy nem mindenki rendelkezik balkonnal vagy akár kerttel. Az összes ilyen esetben minden bizonnyal a fűtés a megfelelő megoldás. Abban az esetben, ha a fürdés után szükséges megszárítanod a törölköződet, akkor szinte elengedhetetlen számodra egy ilyen radiátor. Szerezz be egy ELNA elektromos fűtést és szárítsd meg nyugodtan a fürdőlepedőt az összes fürdés után.

Kód:  ELNTO013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15