Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ELNA 6 függőleges, rozsdamentes acél

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELNA 6 függőleges, rozsdamentes acél

Effektíven szeretnéd megszárítani a fürdőszobai törölközőket, de nem szeretsz folyamatosan a szárítókötélre kiteregetni? Szerezd be az ELNA 6 rozsdamentes acélból készült, függőleges alakú fürdőszobai radiátort, amely magas minőségű anyagból készült és effektíven megszárítja a kéztörlőd és a törölközőidet is egyaránt. Ez a létra formájú elektromos fűtőtest 6 darab, közepes méretű részből és egy a szárító alsó részén elhelyezett termoregulátorból áll. Az ELNA elektromos fűtés további előnye az alacsony energiafogyasztása és a hő hatékony felhasználása.

Függőleges, rozsdamentes acél ELNA 6 elektromos fűtés - legfontosabb tulajdonságok

  • A rozsdamentes acél ELNA fűtés magas minőségű anyagból készült
  • Alkalmas a fürdőlepedők és törölközők megszárítására
  • 6 darab közepes méretű részből áll
  • Az ELNA szárító alsó részén megtalálható egy termoregulátor
  • Alacsony energia-fogyasztás
  • Az összes szárítórész elfordítható
  • A csomag tartalmazza a használati utasítást és egy felszerelő szettet

Fűtés, különösen a fürdőszobában

A fürdőszobai radiátor szükségtelen, a ruhák szárítására elég az erkély vagy a kert. Ezt a nézetet vallja rengeteg ember. Csakhogy nem mindenki rendelkezik balkonnal vagy akár kerttel. Az összes ilyen esetben minden bizonnyal a fűtés a megfelelő megoldás. Abban az esetben, ha a fürdés után szükséges megszárítanod a törölköződet, akkor szinte elengedhetetlen számodra egy ilyen radiátor. Szerezz be egy ELNA elektromos fűtést és szárítsd meg nyugodtan a fürdőlepedőt az összes fürdés után.

Kód:  ELNTO002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15