Oldal frissítése

EliteScreen 136" vetítővászon

4,1 22 értékelés
109 690 Ft

EliteScreen 136" vetítővászon

EliteScreen széles látószögű, állványos projektor vászon, kiváló ár-érték aránnyal. A MaxWhite anyagból készült fehér vászon hosszú élettartamot ígér és könnyen karbantartható. A tripod állványnak köszönhetően szinte bármilyen felületre helyezheti, rendkívül stabil. Széles látószöget kínál, ezáltal különösen alkalmas tanárok, üzletemberek számára, vagy csak olyan személyeknek, akik gyakran tartanak előadásokat. Az egyszerű magasságállítással még könnyebb és élvezetesebb lesz a használata. A vetítővásznat mindennapi használatra tervezték besötétített szobákban.
Műszaki paraméterek
Jellemzők:
Mindennapi használatra tervezték besötétített szobákbanFejlett automatikus zárrendszerFekete szegéllyelMaxWhite anyagból készült a vászon - tartósságot és könnyű tisztítást tesz lehetővéSzéles látószög - tiszta képEgyszerű magasságállítás
Méret:
136" (345 cm)
Terület:
244 x 244 cm
Oldalarány:
1:1
Váz színe:
Fehér

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Földre, Asztalra vagy földre
Vászon típusa Állványos, Rolós
Vászon funkciói Kézi tekercselés, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 136 " (345,44 cm)
Oldalarány 1:1
Vászon szélessége 244 cm
Vászon magassága 244 cm

Szín

Vászon színe Fehér vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX700m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T136NWS1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05