Oldal frissítése

Elite thermo ICE FLY füstszín 500 ml

4,5 4 értékelés
3 690 Ft

Elite thermo ICE FLY füstszín 500 ml

A nagyszerű ELITE kulacs megkönnyíti azt, hogy rendszeresen fogyassz folyadékot a nap folyamán. Vonzó designnal rendelkezik, szivárgásmentes kupakja pedig gondoskodik arról, hogy ne folyjon ki a kulacs tartalma. Így nagyszerű választás az egészséges életmód kedvelőinek. Remek választás túrázás és kerékpározás, de más sportok esetén, a munkában vagy útközben is jól jön. 0,5 l az űrtartalma, így elengedő folyadék áll a rendelkezésedre. A műanyag ELITE kulacs strapabíró anyagból készült, könnyű és könnyen tisztítható. Az átmérője 7,4 cm. Szürke színben készítették.

A nagyszerű Elite thermo ICE FLY füstszín 500 ml kulacs fontosabb tulajdonságai

  • A szuper ELITE vízes kulacs segítségével gondoskodhatsz a napi folyadékbeviteledről
  • Szuper választás túrázás és kerékpározás alkalmával
  • 0,5 l a térfogata
  • Műanyag az anyaga
  • BPA nélkül
  • Mivel dupla a fala, thermo kulacsnak minősül, és fenntartja az ital hőmérsékletét
  • Egyszerűen áztathatsz benne gyümölcsdarabokat vagy gyógynövényeket az ízletes italok érdekében
  • A szívórész le van takarva, hogy a szennyeződések ne jussanak az italodba
  • A kulacs átmérője 7,4 cm

Természetes folyadékbevitel praktikus segítővel

A jó minőségű ELITE kulacs klassz tulajdonságaival örvendeztet meg. Egyik legfontosabb előnye, hogy BPA-mentes anyagból készült, amely könnyedén belekerülhetne az italodba. Így élvezheted a frissítő vizet, ugyanakkor nem kell attól tartanod, hogy károsítod az egészségedet. Értékelni fogod, hogy ez egy duplafalú thermo kulacs, amelyben a benne lévő folyadék hőmérséklete megmarad. Ráadásul még további előnye, hogy a külső fal nem veszi át az ital hőmérsékletét. Így amellett, hogy a kulacsot kényelmes kézben tartani, nem kell tartani az égési sérülésektől sem, ha forró ital van benne. Van arra is lehetőséged, hogy a mosogatógépben mosogasd el a kulacsot.

A kiváló ELITE kulacs imádnivaló a remek részletek miatt

A mindennapok alapja legyen az egészséges víz a klassz ELITE kulacs segítségével. Imádni fogod a biztonságos kupakot, amely kiküszöböli a szivárgás kockázatát, meg a rajta lévő nyílást a kényelmes iváshoz. Az italod nem lesz koszos, mert a rajta lévő ivórész le van takarva, így higiénikusabb az ivás is.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Kerékpározás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Thermo, BPA-mentes, Mosogatógépben mosható, Duplafalú
Palack része Fedett szívóka

Anyag

Anyag Műanyag

Méretek

Átmérő 7,4 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  SPTeli055
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8020775031926

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20