Oldal frissítése

ELITE SCREENS, villanymotoros rolós vetítővászon 120"(4:3)

4,0 1 értékelés
196 690 Ft

ELITE SCREENS, villanymotoros rolós vetítővászon 120"(4:3)

Az Elite Screens eletromos motorral felszerelt vetítővászon a távirányítóval soha nem látott kényelmet és egy osztállyal jobb benyomást fog nyújtani prezentációjakor. Tökéletes különböző előadótermekbe, de ugyanúgy lehet használni otthon is. A képzelet nem ismer határokat, és a prezentáción kívül használhatja a legújabb filmekhez, ahol szinte moziban fogja magát érezni. A vászon továbbá egy masszív fém szerkezettel is rendelkezik, amely megkönnyíti a falra vagy mennyezetre történő szerelést.
Ha igazán igényes multimédiás felhasználó  és nem szeretne megelégedni a hagyományos LCD és CRT monitorokkal,  a megfelelő kivetítő  kiválasztásával és rolóval közelebb kerül a tökéletességhez. Az Elite Screens  termékeket jellemzi a felhasznált anyagok magas állóképessége és egyszerű karbantartása. Egy másik, nem kevésbé fontos jellemzője a  látószög mérete, ami eléri a 160 ° C, és amelyet pl. a tanárok fognak értékelni az iskolákban vagy a kereskedők termékeik  prezentációjakor.
Műszaki adatok:
Képernyő típusa:
Rolózható
Képernyőátmérője :
120 "
Terület:
183 x 244 cm
Képarány:
4: 3
Látószög
160 °
Színek:
Szövet: Matt fehér
Burkolat: Fehér

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 120 " (304,8 cm)
Oldalarány 4:3
Vászon szélessége 244 cm
Vászon magassága 183 cm
Súly 12 kg

Szín

Vászon színe Fehér matt vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX704e3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VMAX120XWV2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10