Oldal frissítése

ELITE SCREENS 110"(16:9) motoros rolós vetítővászon 110"(16:9)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELITE SCREENS 110"(16:9) motoros rolós vetítővászon 110"(16:9)

Vetítővászon Elite képernyők elektromos motorok, távirányító soha nem látott kényelmet és osztály jobb benyomást a bemutató. Tökéletes különböző előadótermek, de ugyanúgy lehet használni otthon. Képzelet nem ismer határokat, és emellett előadások fogja használni a vetítővászon és a vetítés játékok vagy figyeli a legújabb filmek, ahol úgy érzi, mint te is a moziban. Vászon is van egy masszív fém szerkezet, amely megkönnyíti falra vagy mennyezetre.
Ha igazán igényes multimédiás felhasználói, és nem szeretné, hogy rendezze a hagyományos LCD és CRT monitorok, kiválasztják a megfelelő kivetítő és a vakok közelebb a tökéletességhez. Elite képernyők termékeket jellemzi a felhasznált anyagok magas állóképesség és egyszerű karbantartás. Egy másik, nem kevésbé fontos jellemzője a méret a látószög, hogy eléri a 160 ° C, amelyet értékelik példával. Az iskola tanárai szemléltető előadások és kiskereskedők a prezentáció során a termékek.
Műszaki adatok:
Vászon típusa:
rolós
Átmérő:
110 "
Méret:
137 x 244 cm
Képarány:
16: 9
Látószög:
160 °
Színek:
Vászon: Matt White
Váz: fekete

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek

A vászon méretei

Képátló 110 " (279,4 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 244 cm
Vászon magassága 137 cm
Kód:  WX704d4b
Termékszám:  VMAX110UWH2-E24
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20