Oldal frissítése

ELITE Screens, rolós 100" (16:9)

4,4 11 értékelés
59 790 Ft

ELITE Screens, rolós 100" (16:9)

Rendkívüli minőségű rolós vetítővászon, amely a számítástechnika számtalan területén alkalmazható. Ha Ön gyakran készít és ad elő prezentációkat, úgy ezzel a vászonnal ügyfeleire még kellemesebb benyomást tehet majd. A videojátékok területén is megállja a helyét és egy újfajta élményt nyit a játék során. Ha szeret nagy felületeken, kényelmesen filmet nézni otthonában, úgy ez a vászon kellő nagyságú felületet biztosít a projektor számára. A tubus formatervezése lehetővé teszi az egyszerű felszerelhetőséget falra vagy mennyezetre, és természetesen egy praktikus fűző segítségével, amely a termék alulsó részén található, a vászon letekerhető.
Ha Ön igazán igényes multimédia felhasználó, és nem szeretne megelégedni a hagyományos LCD és CRT monitorokkal, abban az esetben egy megfelelő projektor és vetítővászon kiválasztásával közelebb kerülhet a tökéletességhez. Az Elite Screens termékei kiemelkednek időtálló anyagfelhasználásaikkal. Egy további fontos tulajdonság a 160°-os látószög, amelyet hasznosnak találnak majd például az oktatók a szemléltető órákon, vagy az üzletkötők a termékbemutatóik során.
Műszaki adatok:
Típus:
Rolós
Képernyőátmérő
100" (254 cm)
Méret:
124,5 x 221 cm
Képarány:
16: 9
Látószög:
160 ° 1.1 / 1.0 erősítés

Anyag:
Maxwhite & ezüstszürke
Egyéb jellemzők:
Fejlett automatikus zárrendszer
Fekete szélek
Felszerelhető falra és mennyezetre
Fűző segítségével letekerhető
Konstrukció színe:
fehér

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Kézi tekercselés, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 100 " (254 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 221 cm
Vászon magassága 124,5 cm
Súly 10,3 kg

Szín

Vászon színe Fehér vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX702g2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M100XWH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10