Oldal frissítése

ELITE SCREENS, elektromos rolós, 84" (4:3)

4,0 1 értékelés
129 190 Ft

ELITE SCREENS, elektromos rolós, 84" (4:3)

A távvezérlésű, elektromos motorral működő Elite Screens vetítővászon nagyobb kényelmet, jobb benyomást kelt a hallgatóiban az előadásai során. Kiválóan illeszkedik a legkülönbözőbb előadótermekbe, ugyanakkor otthon is kényelmesen használható. Semmi sem szabhat határt fantáziájának, mivel prezentációkon kívül szintén alkalmas videojátékok vagy filmek vetítésére, így úgy érezheti magát, mintha egy moziban ülne. A termék ráadásul ellenálló fémkonstrukcióval rendelkezik, amely leegyszerűsíti a falra vagy mennyezetre való felszerelést.
Ha Ön igazán igényes multimédia felhasználó, és nem szeretne megelégedni a hagyományos LCD és CRT monitorokkal, abban az esetben egy megfelelő projektor és vetítővászon kiválasztásával közelebb kerülhet a tökéletességhez. Az Elite Screens termékei kiemelkedően időtálló anyagokból készülnek és könnyen karbantarthatóak. Egy további fontos tulajdonsága a 160°-os látószög, amelyet oktatók a szemléltető órákon vagy üzletkötők a termékbemutatóikon is hasznosnak találnak majd.
Műszaki adatok:


Vászon típusa:
Rolós
Képernyő átmérő:
84"
Felület:
128 x 171 cm
Képarány:
4:3
Látószög:
160°
Szín
Vászon: matt fehér
Szerkezet: fekete

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 84 " (213,36 cm)
Oldalarány 4:3
Vászon szélessége 171 cm
Vászon magassága 128 cm
Súly 8,2 kg

Szín

Vászon színe Fehér vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX704b1a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VMAX84XWV2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05