Oldal frissítése

ELITE SCREENS, elektromos rolós, 125" (16:9)

4,9 13 értékelés
149 990 Ft

ELITE SCREENS, elektromos rolós, 125" (16:9)

Kiváló ár-érték arányú motoros vetítővászon az Eite Screenstől. A MaxWhite 1.1 G anyag tartós és könnyen karbantartható, fémszerkezetének köszönhetően pedig a vászon könnyedén rögzíthető falra és mennyezetre is. A kiváló képminőséget a 160 fokos betekintési szög garantálja, amit különösen akkor fog értékelni, ha nagyobb csoportoknak tart előadást. A vetítővásznat mindennapi használatra tervezték. Elengedhetetlen segédeszköze a tanároknak, kereskedőknek, ott a helye a különböző szemináriumokon, tanfolyamokon is. Vitathatatlan előnye az univerzális infravörös távvezérlés és a fekete sávkeret. A motor hosszabb élettartam és kisebb fogyasztás mellett csendesebben működik.
 

Paraméterek és jellemzők:
Tulajdonságok:
Falra és mennyezetre rögzítést könnyítő tartós fémkeretMaxwhite 1,1 Gain - tartós, könnyen tisztítható matt anyag160 fokos betekintési szög nagy csoportoknak szánt bemutatókhozInfravörös (IR) univerzális távirányító a csomagbanBelső 12V-os indító szinkronizálja az indítást/kihúzást a kivetítő tápellátási ciklusávalA belső infravörös vevőnek köszönhetően nincs szükség a fali vezérlés telepítéséreFekete sávkeretA telepítőkészlet tartalmazza a csavarokat és egyéb, a szereléshez szükséges anyagokatÖsszehajtva szállítjuk. Könnyű kialakítás plug & play kivitelezéssel és 3 villás csatlakozóvalBeállítható korlátozás az indítás/kihúzás szabályozására


Képátló:
125" (317,5 cm)
Képarány:
16:9
Felület:
155,7x276,9cm
Váz színe:
Fehér

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 125 " (317,5 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 276,9 cm
Vászon magassága 155,7 cm

Szín

Vászon színe Fehér matt vászon
Ház színe Fekete ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX704f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Electric125H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05