Oldal frissítése

ELITE KÉPERNYŐK M84UWH, árnyék, 84 "(16: 9) A BenQ projektorok

4,4 63 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELITE KÉPERNYŐK M84UWH, árnyék, 84 "(16: 9) A BenQ projektorok

Kiváló minőségű vak Elite képernyők található az alkalmazás számos területén a számítástechnika. Ha gyakran létrehozására és Előadásomban ezen reprezentatív szerepet összesen benyomást ügyfélnek, még egy osztály jobb. Utolér a játékos közösség, akkor hoz egy teljesen új játékélményt. Ha szeretsz filmet nézni a nagy kijelző a kényelem a saját otthon, ez vetítővászon ad rengeteg hely a vetítés. Cső kialakítás lehetővé teszi az egyszerű telepítést a falra vagy a mennyezetre. Természetesen van egy praktikus hurok letöltésére vakok, alján elhelyezett a készülék.
Ha igazán igényes multimédiás felhasználói, és nem szeretné, hogy rendezze a hagyományos LCD és CRT monitorok, kiválasztják a megfelelő kivetítő és a vakok közelebb a tökéletességhez. Elite képernyők termékeket jellemzi a felhasznált anyagok magas állóképesség és egyszerű karbantartás. Egy másik, nem kevésbé fontos jellemzője a méret a látószög. Hogy tisztán példa. Az iskola tanárai szemléltető előadások és kiskereskedők a prezentáció során a termékek.
Műszaki adatok:
Képernyő típusa:
tekercselt
A vetítési terület:
Képernyő méret: 84 "(213,36 cm)
Képarány: 16: 9
Látható felület: 104,6 x 185,9 cm
eredmény:
1.1
Jellemzők:
Fekete képernyő szélein
Beépítésre szánt falra és mennyezetre
Az alján a hurok letölthető

Paraméterek

A vászon méretei

Oldalarány 16:9
Kód:  XX900l
Termékszám:  M84UWH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05