Oldal frissítése

ELITE ellenzők, vak egy elektromos motor 106 "(16:10)

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ELITE ellenzők, vak egy elektromos motor 106 "(16:10)

Nagyon jó minőségű redőnyök villanymotorokat távirányítóval Elite képernyők található az alkalmazás számos előadójánál különböző intézmények vagy otthon. Ha gyakran létrehozására és Előadásomban ezen reprezentatív szerepet összesen benyomást ügyfélnek, még egy osztály jobb. Utolér a játékos közösség, akkor hoz egy teljesen új játékélményt. Ha szeretsz filmet nézni a nagy kijelző a kényelem a saját otthon, ez vetítővászon ad rengeteg hely a vetítés. Nagy teherbírású konstrukció lehetővé teszi a könnyű szerelés falra vagy mennyezetre és vitathatatlan előnye van a távirányító visszavonását vagy eltávolítását.
Ha igazán igényes multimédiás felhasználói, és nem szeretné, hogy rendezze a hagyományos LCD és CRT monitorok, kiválasztják a megfelelő kivetítő és a vakok közelebb a tökéletességhez. Elite képernyők termékeket jellemzi a felhasznált anyagok magas állóképesség és egyszerű karbantartás. Egy másik nem kevésbé fontos jellemzője a méret a látószög, hogy eléri a 160 °, akkor belátható, például. Az iskola tanárai szemléltető előadások és kiskereskedők a prezentáció során a termékek.
Műszaki adatok:
Képernyő típusa:
tekercselt
átló:
106 "(254 cm)

terület:
143 x 228,6 cm
Képarány:
16:10
látószög
160 °
anyag
Maxwhite 1,1 Gain
Egyéb jellemzők:
Tartós fém konstrukció a szereléshez falak és a mennyezet
Fekete képernyő szélein
Univerzális távirányító a csomagban
Belső 12 V ravaszt szinkronizálja a ravaszt / pull hatalommal ciklus projetoru
Belső IR vevő szükségtelenné telepíteni ellenőrzéseket a falon
A telepítőkészlet tartalmazza a csavarokat és egyéb szerelési anyagok
Hármas teljesen megkomponált. Könnyű felépítés plug & play kialakítás és a villa 3 tápcsatlakozó
Állítható limit, hogy szabályozza a kezdő / pull
Szín design:
fehér
Kód:  WX704d3a
Termékszám:  Electric106UX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10