Oldal frissítése

ELITE SCREENS, elektromos roló, 106

4,7 11 értékelés
173 490 Ft

ELITE SCREENS, elektromos roló, 106

Az Elite Screen elekromos, távirányítású vetítővászon használata rendkívül kényelmes, garantálja, hogy prezentációja a megfelelő hatást keltse. Használhatja előadótermekben és otthona kényelmében is. A képzelet nem ismer határokat, a vetítővásznát kihasználhatja prezentációk bemutatásán kívül játékok valamint filmek kivetítésére, akár otthon is úgy érezheti magát, mintha moziban lenne. A vetítővászon masszív fém szerkezete megkönnyíti a felszerelést a falra vagy a mennyezetre.

Ha Ön a multimediális eszközök igazán igényes felhasználója, és nem elégszik meg a hétköznapi LCD és CRT monitorokkal, akkor egy jól kiválasztott projektor és vetítővászon segítségével megkaphatja a közel tökéletes képet. Az Elite Screens termékeit a tartósság és az egyszerű kezelhetőség jellemzi.  A vetítővászon nem kevésbé fontos tulajdonsága a 160 fokos látószög, melyet nagyra értékelhetnek többek között a tanárok iskolai bemutatók és előadások alkalmával, vagy a termékeiket bemutató cégek, üzletemberek egyaránt.
Műszaki adatok:
Típus:
rolós
Átmérő:
106 "
Felület:
132 x 235 cm
Képarány:
16: 9
látószög
160 °
Színek:
Vászon: mattfehér
Test: Fehér

Paraméterek

Kialakítás

Elhelyezés Mennyezetre, Falra
Vászon típusa Rolós
Vászon funkciói Tekercselő motor, Távirányítás, Fekete szélek
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 106 " (269,24 cm)
Oldalarány 16:9
Vászon szélessége 234,7 cm
Vászon magassága 132,1 cm

Szín

Vászon színe Fehér vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX704d2g4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VMAX106XWH2-E24
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20