Oldal frissítése

ELICA TRIBE IX / A / 90

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ELICA TRIBE IX / A / 90

A kéményes páraelszívó modern kombinációja a rozsdamentes acélnak és lenyűgöző üvegnek, amely kiváló teljesíményt és stílusos kivitelezést nyújt. A konyhádban nem lesz több kellemetlen szag és pára, viszont ez a páraelszívó biztosítja a tiszta levegőt. A vezérlés az érintőgombok és a kijelző segítségével lehetséges, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 750m3/h páraelszívást válassz a négy sebesség közül, amely nagyobb helyiségekkel is gond nélkül elbánik. Két 20W-os halogén izzó világítja meg a főzőterületet.

Két mód áll rendelkezésedre a páraelszíváshoz: egy 150mm-es kivezető cső és belső keringetés. Egy fém zsírszűrő gondoskodik a zsír és pára megszűréséről, így tiszta levegőt juttatva vissza a helyiségbe. A kellemetlen szagok megszüntetéséhez egy további szénszűrőre lesz szükséged. A halk motor, rendkívüli 46-63 dB-es zajszinttel biztosan 


Műszaki adatok:

Típus:
Kéményes páraelszívó

Max. teljesítmény:
750 m3 / h

Jellemzők:
4 sebességfokozat
Felszálló - 15 cm
Keringetési lehetőség
Zsírszűrő
Elektronikus vezérlés

Műszaki adatok:
Világítás: 2 x 20 W
Fogyasztás: 215 W

Fizikai adatok:
A páraelszívó szélessége: 60 cm
Szín: rozsdamentes acél

Tartozékok:
Zsírszűrő CFA - csomagban
Szénszűrő F00333 / S - külön
LongLife filter F00262 / 3S - külön

Cseh kézikönyv
 

Kód:  ELI001q
Termékszám:  IXA90
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20