Oldal frissítése

Elgato Stream Deck

5,0 37 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Elgato Stream Deck

Szereted streamelni a játékaidat olyan platformokon, mint a YouTube és a Twitch? A Stream Deck egy olyan eszköz, amellyel teljes mértékben kiélheted a kreatív zsenidet, hogy a közönség még jobban szórakozhasson. 15 LCD gombbal rendelkezik, amelyekkel akár 210 parancsot is kiadhatsz. Szabadon meghatározhatod és megjegyeztetheted a billentyűparancsokat. Egy érintéssel többek között a válthatsz jelenetek között, indíthatsz effekteket, vagy szerkesztheted a hangot. Minden parancsodat vizuális visszajelzéssel is megerősíti. Korábban az médiatartalom feletti irányítás ezen szintje csak a mainstream média számára volt elérhető. Most számodra is karnyújtásnyira van.

Legfontosabb jellemzők

  • Felszerelés gaming videók gyártásához
  • Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream és más szolgáltatásokhot
  • Kompatibilis PlayStation 4-gyel, Xbox-szal és PC-vel
  • 15 konfigurálható LCD gomb, 210 művelet
  • Csatlakoztatása az integrált USB 2.0 kábellel (1050 mm) történhet
  • Nagyon egyszerű beállítás és vezérlés
  • Nagyban megkönnyíti GIF, hanghatások és egyéb elemek elhelyezését a streamben

A videógyártás új korszaka

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream és mások - a Stream Deck automatikusan integrálja az eszközeidet, automatikusan észleli a jeleneteket, média és audio fájlokat. Ezeket pedig mind egyetlen gombnyomással vezérelheted is. A Stream Deck eszköz beállítása nagyon egyszerű. Csak húzd át a műveleteket és készen is vagy. Hasonlóan hozhatsz létre egy mappát - csak húzd át egy másik gombra, és tartsd. A jobb tájékozódás érdekében létrehozhatsz saját ikonokat is. Mondj búcsút a millió ablaknak, támaszkodj az automatikus kiegészítőkre. Az elsők között léphetsz be a tartalomlétrehozás új korszakába, és láthatod el nézőidet az inspiráció kiapadhatatlan forrásával.

Korlátlan lehetőségek

Az automatikus figyelmeztetések könnyebbé teszik az életed. De hála a támogatók és új rajongók jelzéseinek nagy tér van az önkifejezésre is. Csatlakoztasd a Stream Deck-et és színesítsd a videódat GIF-ekkel, képekkel, videó és audió szekvenciákkal. Ha ezzel készen vagy, csomagold be a saját stílusodhoz illő intro és outro-val. A lehetőségek korlátlanok, csak vágj bele, és kísérletezz.

További információk:
Tömeg: 190 g
Méretek: 118 x 84 x 21 mm-es

 
Kód:  ELGHK2da
Termékszám:  10GAA9901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05