Oldal frissítése

Elgato Game Capture HD60 S

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elgato Game Capture HD60 S

A PlayStation 4-hez, Xbox One-hoz és Xbox 360-hoz használható Elgato külső rögzítőeszköz lehetővé teszi az élő streamelést, vagy játékaid felvételét, miközben valódi szórakozást biztosít. Hála a standard H.264 videó tömörítésnek a HD60 S Elgato klépes biztosítani a folyamatos felvételt 1080p felbontásban, 60FPS mellett. Az alacsony késleltetésű technológia biztosítja a zökkenőmentes streaminget YouTube-ra vagy Twitch-re. A videókhoz hangalámondást is készíthetsz, hiszen harmadik legfontosabb jellemzője az élő kommentár funkció.

Főbb jellemzői 

  • PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 és Nintendo Wii U felvevő eszköz
  • Twitch és a YouTube élő közvetítés támogatása
  • Fordított felvétel (Reverse Recording)
  • Az Élő Kommentárral hang kommentárokat adhatsz hozzá felvételedhez
  • USB-C és HDMI csatlakozó (csatlakoztathatod számítógépedhez, televíziódhoz, vagy monitorodhoz)

Hogyan kezdjek neki - HD60 S?

A rögzítőeszköz beüzemeléséhez csatlakoztasd az Elgato-t monitorodhoz, vagy televízódhoz a HDMI kábel segítségével, az USB kábelen keresztül pedig számítógépedhez csatlakoztathatod. Ezután engedélyezd az eszköz használatát a játékkonzol belső beállításain keresztül, és töltsd le az ingyenes ingyenes Elgato Game Capture szoftvert a gyártó oldaláról.

Fordított és Biztonsági Felvétel

A streamelés mellett az Elgato HD60 S a fordított felvétel funkciót is támogatja. Továbbá, a készülék minden játék szakaszodat külön tárolja memóriájában. Így bármikor visszaállíthatod a felvételeket, még akkor is, ha elfelejtetted elindítani a felvétel funkciót.

Kód:  ELGHK2da1
Termékszám:  1GC109901004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20