Oldal frissítése

Elgato Game Capture HD60 Pro

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elgato Game Capture HD60 Pro

Ha a játék csatorna néhány a rendelkezésre álló videó szolgáltatások biztosan neked csoda, hogy rögzíti az összes játék kalandok és megjegyzések tárolása nélkül a folyamatban lévő felvétel negatív áldozatot a teljesítményét a játék eszköz. Ezekre a célokra állítjuk elő egy felvevő eszköz Elgato Game Capture HD60 PRO, akivel rögzíti, hogy tökéletes jegyzetekkel videó, vagy csak felvételeket játszik könnyed. A támogatást a sok platform, könnyű telepítést és fejlett szoftver eszközök azonnal lesz egy felbecsülhetetlen értékű eszköz melyik lesz az alfája és omegája a siker a pályán, ami már kezd egy csomó verseny.

Legfontosabb jellemzők

  • Felvételi kártya PCIe
  • Könnyen rögzíti a gameplay videók az új generációs
  • Flashback Recording funkció késleltetett belépési használó platformok PC vagy MAC
  • A minőségi 1080p, 60 képkocka másodpercenként
  • Korlátlan felvételi minőséget felvétel PC-n keresztül, vagy MAC
  • Képes felvenni egy megjegyzést, vagy állítsa be az egyes pályákon
  • Kódolás segítségével a modern video tömörítési szabvány H.264

Jegyezze fel a tartalmát az új generációs

Elgato Game Capture HD60 valóban egy új generációs eszközök, ami azt bizonyítja, hogy már milyen minőségű és milyen platformon képes lesz felvenni a szerencsejáték útra. Szolgáltatásait használja a legújabb H.264 hardveres titkosítás, amely előírja, hogy a luxus rekord 1080p, 60 képkocka másodpercenként - pontosan úgy, ahogy vele lehet találkozni a világ legelismertebb Játékcsatornák. A Flashback felvétel funkció felül, akkor nem kapcsolja be a felvételt, amikor elmerült a játékban. Meg tudod csinálni visszamenőleg, így nem lesz korlátozott, és az eredmények továbbra is teljesen tökéletes.

A nézőknek mindig tudni fogja,

A közönség mindig tudni fogja, ha a rendező valami érdekes. A beépített élő streaming könnyen kap a tartalom rángatózik, YouTube, Ustream és néhány másodperc, és minden a UI és egyéb lényeges dallam patak Interface Command. Végül add a hangod - és a tökéletes show azonnal üzemkész.

Légy önmagad

Az Elgato Game Capture HD60, nincsenek határok. Bár a készülék nem zavarja semmilyen módon a játékélményt, akkor is nem kell aggódnia a beállítás a képernyő felbontás, például, vagy a felvétel minőségét. Az egyes komponensek a patak végül kap a saját számokat, ezért ha azt szeretnénk, például, akkor utómunka megjegyzést, vagy állítsa be a hangerőt, ezzel szakmai menetíró készülék nem lesz könnyebb.

Műszaki adatok:

felület:
PCI Express
2 x HDMI (bemenet és kimenet)

kompatibilitás:
Playstation 4
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 vagy újabb)
MAC OS (OS X 10.9 és újabb)

Támogatott felbontások:
1080p 60 fps
1080p 30 fps
1080i
720p 60 fps
720p, 30 fps
576p
576i
480p

méretek:
122 × 56 × 14 mm

súly:
102 g

Kód:  ELGHK2e
Termékszám:  1GC109901002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05