Oldal frissítése

Elgato Game Capture HD60

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Elgato Game Capture HD60

Ha a játékcsatornád van, biztosan te is elgondolkodtál már rajta, hogy rögzítsed professzionálisan az összes kalandot és megjegyzéseidet anélkül, hogy a folyamatban lévő felvétel negatívan befolyásolja a  játékra használt eszköz teljesítményét. Ezekre a célokra állítottuk elő az Elgato Game Capture HD60-at, amellyel olyan felvételt vagy képes rögzíteni, amelyhez tökéletesen illeszkedő jegyzeteket készíthetsz a videóba, vagy csak felveheted a játék folyamatát lassulás és rendszerhiba nélkül. Az eszköz sok platformot támogat, könnyű telepíteni és a fejlett szoftver eszközök segítségével azonnal használatba vehető egy felbecsülhetetlen értékű eszköz, amelyik elősegíti a sikert a pályán, amely egyre fejlettebb eszközöket és technológiát igényel.

legfontosabb jellemzői:

  • Könnyen rögzíti az új generációs gameplay videókat
  • Flashback Recording funkció, késleltetett belépési lehetőség PC-re vagy MAC-re
  • minőségi felvétel 1080p, 60 képkocka másodpercenként
  • Korlátlan felvételi minőség, felvétel PC-n keresztül, vagy MAC-en
  • Képes felvenni egy megjegyzést, vagy beszúrni
  • Kódolás segítségével H.264-os modern video tömörítéi lehetőség

új generációs tartalomgenerálás :

Az Elgato Game Capture HD60 valóban egy új generációs eszköz, ami azt bizonyítja, hogy már kiemelkedő minőségű és több platformon elérhető módon lesz képes felvenni a játék menetét. A legújabb H.264 szolgáltatásait használja, hardveres titkosítással, amely lehetővé teszi az akár luxus szintű felvételt- 1080p, 60 képkocka másodpercenként - pontosan úgy, ahogy azzal már a világ legelismertebb Játékcsatornákin találkoztál. A Flashback felvétel funkción felül, akkor kapcsolod be afelvételt, amikor akarod. Ha elmerültél a játékban, ezzel a fukcióval azt is meg tudod csinálni, hogy visszamenőleg felvedd a játékot, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy, tökéletes eredményeket produkálj.

A nézőid mindig tudni fognak rólad

A nézők mindig tudni fogják, ha éppen valami érdekeset készítesz. A beépített élő streamingel könnyen kapcsolódhatsz a Twitch, YouTube, és Ustream csatornádhoz és néhány másodperc alatt, minden a UI és egyéb lényeges tartalom, amit bármilyen háttérzenével is megspékelhetsz, Stream Commanddal felkerülhet. Végül add hozzá a hangod - és a tökéletes show azonnal üzemkész.

Légy önmagad

Az Elgato Game Capture HD60-al nincsenek határok. Bár a készülék nem zavarja semmilyen módon a játékélményt, nem kell bajlódni a képernyő felbontás beállításával, ha például átállítod a felbontást, az sem rontja a felvétel minőségét. Az egyes komponensek végre a saját helyükre kerülnek, ezért ha szeretnénk, például egy utómunka megjegyzést, vagy beállítani a hangerőt, ezzel a professzionális készülékkel mi sem lesz könnyebb.

Műszaki adatok:

Kimenetek:
USB 2.0
HDMI kimenet

Kompatibilis:
Playstation 4
Xbox One
Xbox 360
Wii U
PC (Windows 7 SP1 vagy újabb)
MAC OS (OS X 10.9 és újabb)

Támogatott felbontások:
1080p 60 fps
1080p 30 fps
1080i
720p 60 fps
720p, 30 fps
576p
576i
480p

méretek:
112 × 75 × 19 mm

súly:
106 g

A csomag tartalma:
Felvevő eszköz Elgato Game Capture HD60
USB kábel
HDMI kábel
 

 
Kód:  ELGHK2d
Termékszám:  1GC109901001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05