Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Elgato Eve Enery EU 2 csomag

-7%
Szállításra kész > 5 db
34 490 Ft
31 990 Ft
25 190 Ft áfa nélkül
Apple HomeKit

Modern ökoszisztéma

Az Apple HomeKit a jövő platformja. Lehetővé teszi az intelligens eszközökkel teli ökoszisztémát és könnyű együttműködést a Siri-vel. Az Elgato Eve Energy EU érzékelő könnyen integrálható egy okos háztartásba.

Elgato Eve

Intelligens háztartás

Az Elgato Eve termékcsalád a kifinomult Apple HomeKit technológiát alkalmazza, és rendkívül könnyű kezeléseket és fejlett biztonságot biztosít az egész otthonában.

Növeli a kényelmet

A háztartásban sok időt töltesz. Ezért szükséges az egyedi mutatók figyelemmel kísérése. Függetlenül attól, hogy a levegő hőmérséklete és minősége, az energiafogyasztás, vagy a bejárati ajtó vagy ablakok nyitásáról van szó. Mindezek figyelését lehetővé teszi az Elgato Eve termékcsalád. Ezek az intelligens készülékek hihetetlen dolgokra képesek, sőt még az áruk is megfizethető. 


Přehled spotřeby elektřiny

Áttekintheti villamosenergia-fogyasztását

Az Elgato Eve Energy EU érzékelőpárja egy sor érzékelővel ellátott villamos csatlakozó, amely az áram és a hosszú távú fogyasztás mérése mellett méri a csatlakoztatott eszközöket is. Adj utasításokat Siri asszisztens segítségével. Minden fogyasztás átkerül szép és tiszta grafikonokra. A Bluetooth 4.0 intelligens felület, az adatokat mobil alkalmazásra továbbítja.

Egyszerűen elegáns

Az egész Elgato Eve ökoszisztémát gondosan tervezték a legegyszerűbb otthoni beilleszkedéshez. A teljesen vezeték nélküli működés megkímél a felesleges vezetékektől, továbbá, a cserélhető elemek hosszú élettartamúak. Az Apple HomeKit fejlett titkosítást és maximális adatbiztonságot nyújt. Emellett a személyes asszisztense, Siri mindig készen áll arra, hogy részletesen tájékoztasson téged.


Műszaki paraméterek:
Mérési tartomány:Bemenet: AC 100 - 240 V, 50/60 HzKimenet: AC 100 - 240 VMax. 11A/2500W
Vezeték nélküli interfész típusa:
Bluetooth 4.0 Smart
Támogatott eszközök:
iPhone, iPad vagy iPod iOS 8.4-es vagy újabb verziói esetén
Az Apple TV 3. generációja

Méretek:
49×49×73 mm

4,1
32 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Kapcsolódás

Kompatibilitás Apple HomeKit
Tápellátás Hálózati
Smart Home segítők Amazon Alexa , Apple HomeKit

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Villanyszerelés

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth
Kód:  ELGHK1h1
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  1EE308307002