Oldal frissítése

Elex II - PS4

4,0 2 értékelés

Elex II - PS4

ELEX II

Magalan hív téged

Menj el a Magalan bolygóra, amelynek felszínén mágusokat és harcosokat találsz, valamint a technológiát uraló szektákat. Csatlakozz a játék egyik frakciójához, és egyesítsd a nevében az összes többi csoportot az égből érkező új fenyegetéssel szemben. Légy az a hős, akire az Elex II-nek szüksége van.

ELEX II

Válj hőssé

Éld bele magadat újra Jax, az első rész főszereplőjének bőrébe, aki sok évvel ezelőtt minden erejének megfeszítésével megállított egy nagy gonoszt. Most egy újabb hatalmas kihívással néz szembe, amely nemcsak a világ sorsát érinti, hanem a saját családját is. Fia, Dex ugyanis eltűnt. Meg tudod találni és egyben meg tudod menteni Magalant, miközben őt keresed?

ELEX II

Fontosak a döntések

Élj át egy történetet, amelyben szó szerint mindenki meghalhat. Ismerkedj meg e világ lakóival. Beszélgess velük. Hozz létre velük valamilyen kapcsolatot, és mindenekelőtt, hozz rendkívül nehéz döntéseket, amelyek befolyásolják az életük alakulását.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1144
Termékszám:  9120080077097

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10