Oldal frissítése

Elektronikus Alza. hu ajándékutalvány 15000 Ft értékben

15 000 Ft
15 000 Ft áfa nélkül

Elektronikus Alza. hu ajándékutalvány 15000 Ft értékben

Az ajándékutalvány Önök közül azok számára tökéletes választás, akik tudják, hogy szeretteik az üzletünk egyik digitális terméke után vágyakoznak, de egyedül nem boldogulnak a kiválasztással, és nem szeretnének mellényúlni. Nem szükséges, hogy Ön, vagy az ajándékozott személyesen felkeresse üzletünket. Vásároljon az interneten keresztül, és mindent egészen az otthonáig szállítunk. Kínálatunkban több száz gyártó több ezer terméke található. Győződjön meg arról Ön is, hogy raktárunkban mennyi lehetséges ajándék közül válogathat! Ennél már nem lehet könnyebb! :-)


Az ajándékutalvány a www.alza.hu honlapon történő vásárlás fedezésére szolgál. A visszaélések elkerülésének érdekében minden kupon egyedi, speciális biztonsági elemekkel, továbbá olyan kóddal van ellátva, mely kizárólag az internetes üzletünkben használható fel. Ez a kód a lekaparható felület alatt bújik meg. Elég lekaparni felületet, és a kódot beírni a kosár erre kijelölt mezőjébe. A kupon értéke automatikusan levonásra kerül a termék árából, a kupon tulajdonosának elég a különbözetet kifizetnie.

Az ajándékutalványt a karácsonyi, a születésnapi, vagy egyéb ajándékok vásárlására is felhasználhatja azon szerettei részére, akik vonzódnak a számítógépekhez, fényképezőgépekhez, mobiltelefonokhoz, házimozi berendezésekhez stb., vagy akár az üzleti partnereit is megajándékozhatja vele, így megköszönve az együttműködésüket, vagy meglepheti vele alkalmazottait. Az ajándékutalvány lehet az éves jutalom és köszönet a jól elvégzett munkáért. Főnöke nem tudja, hogy nálunk ilyen utalványokat vásárolhat? Adjon neki tanácsot, és döntse el, hogy mire költi a saját jutalmát.

Kód:  XXbez109b4
P-DC1-WEB0