Oldal frissítése

Elektrobock LM-201A

7 690 Ft
6 060 Ft áfa nélkül

Elektrobock LM-201A

Saját és családod biztonságáról gondoskodni egyszerűbb, mint hinnéd. Ha gázkazánnal rendelkezel, akkor ne hagyd ki a szénmonoxid detektorra vonatkozó ajánlatunkat, amelyet az Elektroblock gyártott és az LM-201A típusjelzést viseli. A detektor veszély esetén riaszt. A szénmonoxid színtelen, szagtalan és íztelen így szinte észrevehetetlen. Mérgező, és nagy mennyiségben halálos is lehet. A szénmonoxid kiáramlását elsősorban a tökéletlen égési folyamat okozza, amely olyankor következik be, amikor a kazán ventilátora elakad vagy a kémény eltömődik. A szénmonoxid detektor üzembe helyezésével elkerülheted a veszélyt.

Az Electrobock LM-201A CO detektor legfontosabb jellemzői

  • A szénmonoxid érzékelésére
  • A CO érzékelő EN50291-1: 2010 szabványnak megfelelően tanűsítvánnyal rendelkezik
  • LCD kijelző
  • Érzékelés elektrokémiai érzékelővel
  • Önteszt minden 2 percben
  • Nagy méretű gombok - egy hosszú rúddal megnyomható (pl. seprűnyéllel)
  • Rendkívül erős hangjelzés
  • Vzes helyiségekben is használható (25-95%, pl. fürdőszobában)
  • Az akkumulátor élettartama 1 év
  • Memória

A fürdőszobában is felszerelheted

Az Elektrobock LM-201A praktikus memóriafunkciójában tárolja el az adatokat, így a szerelő könnyen megállapíthatja a megemelkedett szénmonoxid szint okozta riasztás okát, amely lehet például egy elromlott kazán. A készülék könnyedén felszerelhető a falra vagy a plafonra. Vitathatatlan előnye az IP40 vízállóság, így a fürdőszobába is beszerelheted, ha a kazánod ott található.

Az Elektrobock LM-201A tökéletes betekintést nyújt


Az Elektrobock LM-201A az EN50291-1:2010 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, bármely átlagos háztartásban használható. Működéséről három 1,5 V-os elem gondoskodik. Üzemi hőmérséklete  0 °C és 45 °C között van. A többfunkciós LCD kijelzőről leolvashatod a szénmonoxid szintjét. A készülék veszély esetén figyelmeztető üzenetet is küld.

 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Gáz

Akkumulátor

Elem típusa AA
Elemek száma 3 db

Gáz típusa

Gáz típusa CO

Rögzítés módja

Elhelyezés falra

Tulajdonságok

Riasztás hangerőssége 85 dB
Kód:  ELBOCK022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB33