Oldal frissítése

Electrolux ZUOQUATTRO

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ZUOQUATTRO

Ez az új generációs pozsákos porszívó lesz az Ön megbízható segítője a háztartása takarításánál. Ötvözi magában az erőt, a minöségi kivitelt és a luxus formatervezést. Az optimális légáramlású motor garantálja a rendkívül kiváló hatékonyságot és az alacsony energiafogyasztást. Az eredmény egy hatékony és gazdaságos porszívó tökéletes szűréssel. Emellett mindegy, milyen felületet porszívóz. Vonzó külseje üdítő látvány lehet minden szemnek, és kellemesen díszíti otthonát.


távirányító

Távirányító

Takarítás során AeroPro Paragon és AeroPro Extreme szívófej lehet segítségére. Az ergonomikus markolatot nagyon kényelmes tartani, és fel van szerelve szívóerő-távirányítóval. Óvja a hátát, és könnyedén, állva állítsa be az értékeket. Egy pillantás az elektronikus kijelzőre elég ahhoz, hogy megtudja, ki kell cserélni a porzsákot vagy a szűrőt. Gondolva a tárolásra, a porszívóhoz fogantyúk lettek kialakítva.


Allergy Plus szűrő

A ZUOQUATTRO porszívó oly módon lett kifejlesztve, hogy munka közben senkit ne zavarjon. A zajszintet valójában kiváló szinten tartja. Ebben segítenek a puha gumikerekek is, amik megvédik a padlót a karcolásoktól. A porszívót kiváló 12 m-es hatósugarával a könnyedség és az irányíthatóság jellemzi, így nem kell gyakran változtatni a csatlakozóaljzatot. Az összes szennyeződés áthalad a mosható Allergy Plus szűrőn, és onnan a porzsákba kerül.

Allergia szűrő Plus

Electrolux ZUOQUATTRO

A legfontosabb előnyök:

  • Hatékonyság - mindent alaposan felszív
  • Nagy hatékonyságú porszívózás - pénzt takarít meg
  • Távirányítható szívóerő
  • LED kijelző
  • Kitűnő kezelhetőség a nagy hatósugárnak hála
  • A higiénikus szűrővel a levegő tiszta marad porszívózás után is
  • Beépített fogantyúk parkoló pozícióhoz
  • Puha kerekek
  • Modern design

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 84 dB

Méret & súly

Szélesség 30,7 cm
Magasság 25,5 cm
Mélység 50,2 cm
Tömeg 7 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  ELXVS013
Termékszám:  ZUOQUATTRO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05