Oldal frissítése

Electrolux ZE066

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ZE066

Az Electrolux ZE066 egy eredeti cserélhető szívófej, amit az Electrolux UltraOne, UltraSilencer és UltraActive sorozataihoz terveztek. Az egyedi szívófej gyengéd hatást fejt ki a  különösen kemény felületeken, így például a járdán, fán, linóleumon, márványon és más területeken. Speciális sörtéinek köszönhetően hatékonyan felfogja az összes port, hajat, szőrt és az egyéb apró törmelékeket. Otthonát tökéletesen tisztává és kényelmessé változtatja.
A fúvóka csipesszel ellátott, mely által könnyedén összekapcsolható a porszívóval. Állított helyzetben megkönnyíti a tárolást egy szekrényben túlságosan sok hely elfoglalásával.
Műszaki adatok:
Típus:
Szívófej kemény padlóhoz
Készült:
Electrolux UltraOne, UltraSilencer, UltraActive porszívókhoz
Szín:
fekete
mennyiség:
1 db

Paraméterek

Átmérő

Belső átmérő 36 mm

Szívófej típusa

Rendeltetés Kemény padlóra
Kód:  FAW0020c
Termékszám:  ZE066
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20