Oldal frissítése

Electrolux ZE050

4,8 8 értékelés
3 390 Ft

Electrolux ZE050

Az Electrolux ZE050 eredeti adapter ajánlott az Electrolux Twin Clean sorozat porszívóihoz, valamint az Oxy3System, Oxygen+ UltraOne, UltraActive, UltraSilencer, UltraOneMini és UltraPerformer porszívókhoz. Az egyedi adapter telepíthető az AeroPro ovális csőre vagy a Max-In 36 mm átmérőjű csőre. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen telepíthess minden szükséges Electrolux kiegészítőt, amelyeknek átmérője 32 mm, például SpeedyClean, DustMagnet, AnimalKit, AutoKit, 3 az 1-ben fúvóka, TextileTurbo szívófej és továbbiak. Tedd az otthonodat tökéletesen tiszta és kényelmes hellyé.
Műszaki adatok:
Típus:
Adapter tartozék
A következő modellekhez ajánlott:
Electrolux Twin Clean sorozat porszívói, Oxy3System, Oxygen+ UltraOne, UltraActive, UltraSilencer, UltraOneMini és UltraPerformer
Méretek:
Ovális profil 36 mm és 32 mm
Szín:
fekete
Mennyiség:
1 db

Paraméterek

Átmérő

Belső átmérő 36 mm, 32 mm

Szívófej típusa

Rendeltetés Nehezen elérhető helyekre

Kiegészítők száma

Kiegészítők száma 1
Kód:  FAW0020b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3023372029605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20