Oldal frissítése

Electrolux ZB5020

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ZB5020

 

A porzsák nélküli álló porszívó Ultrapower technológiájával a vezeték nélküli porszívózás új dimenzióját jelenti. A szívóerő és a hosszú élettartamú akkumulátor csodálatos kombinációja révén egy csapásra és könnyűszerrel tisztíthatja meg egész háztartását. Az Electrolux ZB5020  PerformancePro aerodinamikus szívófeje és innovatív motorja segítéségével megvalósítja a magas és hatékony szívóerőt - legyen szó akár kemény padlóról, akár szőnyegről.
A nagy teljesítményű TurboPower litium akkumulátor a hagyományos nikkel akkumulátorokhoz képest kétszer hosszabb éllettartammal bír, mely 50 perces működési időt eredményez. Nem csak nagyobb teljesítményt, de hosszabb porszívást is pordukál, emellett a súlya is sokkal kisebb. A töltés szükségességére egy külön lámpa figyelmeztet, egy teljes töltés nagyjából 3,5 órát tesz ki.

legfontosabb jellemzői

  • A szabadalmaztatott BrushRollClean öntisztító rendszer biztosítja a forgó kefés könnyű tisztítást
  • ciklon portartály
  • LED-világítás a szívófejen
  • Cserélhető Li-Ion akkumulátor 50perces működési idővel
  • Különálló parkolóállás
  • 0,8 liter kapacitású portartály
  • Asztali töltőegység
  • LED dióda akkumulátor állapotának ellenőrizhetősége

 

Az EasySteer rendszer biztosítja a rugalmasságot, a könnyű mozgást és a 180 fokos forgást egy kreatív szívófej és a nagy hátsó kerekek segítségével. A kefén maradt szőrök és szálak végtelen eltávolítása már a múlté. A szabadalmaztatott BrushRollClean öntisztítő rendszerrel csak egyszerűen megnyomja a pedált és a porszívó máris megtisztítja önmagát. A Snap Clean továbbá lehetővé teszi a szűrők tisztán tartását is.
A szívófej LED-világítással van ellátva, így biztosítja a tökéletes porszívózást: a porszívózandó terület mindig hiánytalanul látható. A takarítás befejezte után vagy szünet tartása közben jó hasznát veheti az elkülönített helyeknek. Amikor csak szükséges, hagyja a porszívót függőleges helyzetben.

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,43 óra
Működési idő 49 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Álló, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára
Töltési módok Töltőállomás

Zaj

Zajszint 81 dB

Méret & súly

Szélesség 26,5 cm
Magasság 107,5 cm
Mélység 15 cm
Tömeg 2,1 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  ELXVTA06
Termékszám:  ZB5020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05