Oldal frissítése

Electrolux ZB3230P

5 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Electrolux ZB3230P

Új generációs vezetéknélküli porszívó! Hála a 2 az 1-ben kivitelnek, használhatja hagyományos rúd porszívóként vagy kézi porszívóként is. A nagy teljesítményű lítiumos HD Turbo Power akkumulátorral akár 45 perces üzemidő is elérhető. A szabadalmaztatott BrushRollClean technológiának köszönhetően egyetlen pedálnyomás segítségével elvtávolíthatja a haj- és egyéb beakadó szálak eltávolítását a padlótisztító fejről. Tartozékok között talál egy speciális motoros tisztítófejet állatiszőrökhöz, kefés szívófejet és résszívófejet. A Porzsák nélküli megoldással pénzt és időt spórolhat meg - a 0,5 literes portartályt takarítás végeztével egyszerűen kiürítheti.

Másik nagy előne a porszívónak a könnyű irányíthatóság. Az EasySteer™ rendszer 180°-os mozgást biztosít a tisztítófejnek, így könnyű manőverezést biztosít a bútorok és egyéb tárgyak között. A szívófejbe épített LED lámpa hasznosnak bizonyúl majd, miközben sötét sarkokban és bútorok alatt takarít. 

Red Dot Award 2015 és Plus X Award által díjazott kitűnő teljesítmény és formaterv

  • Vezeték nélküli porszívó, porzsák nélküli kivitelben
  • A kiváló minőségű HD TurboPower Li-ion akkumulátor (4 óra töltési idő, 45 perces üzemidő)
  • 2 az 1-ben Univerzális kivitel - hagyományos rúdporszívóként és kéziporszívóként is használható 
  • BrushRollClean™ Technológia - Gyorsan eltávolíthatja a beragadt szálakat a padlótisztító fejről
  • Beépített LED lámpák.
  • EasySteer™ manőverező rendszer - 180°-ban elforgatható padlótisztító fej
  • Ciklon rendszerű szűrőtechnológia - dupla szűrés
  • Hasznos tartozékok - forgó padlótisztító fej, állatiszőr tisztítófej, kefés és résszívófej

Ergorapido Animal Care tisztítófej

A háziállat tulajdonosok kifejezetten örülni fognak a motoros Ergorapido Animal Care tisztítófejnek, ami könnyedén szedi fel a szennyeződéseket és az állatszőrt szőnyegről és kárpitozott felületekről.

 
Kód:  ELXVTS07
Termékszám:  ZB3230P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20