Oldal frissítése

Electrolux ZB3101

4,4 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Electrolux ZB3101

Az Ergo Rapido sorozatba tartozó újgenerációs 2 az 1-ben porzsák nélküli porszívó ciklon egységgel, amely egyesíti a porzsák nélküli rúdporszívó és a kis kézi porszívó előnyeit, mely az apró szennyeződésekre van tervezve. A porszívó kiváltsága alacsony súlya, ami 2,5 kg, a különálló porszívó esetében csak 1,1 kg.

Mindennemű szennyeződés a 0,5 l-s eltávolítható tartályban rakódik le. Az energiaellátásról a Li-Ion 10,4 V-os akkumulátor gondoskodik, amely egy speciális állványon töltődik fel. A töltöttségi állapotról LED diódák tájékoztatnak. A takarítás befejezése után a porszívó szinte bárhol tárolható, amelyet megkönnyít álló helyzete.

Legfontosabb jellemzői

  • Ciklon egység
  • Álló helyzet
  • 0,5 l térfogatú portartály 
  • Töltőállvány
  • LED dióda az akkumulátor állapotának ellenőrzésére
  • Töltési idő 3 óra
 
Kód:  ELXVTA11
Termékszám:  ZB3101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05