Oldal frissítése

Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+

4,8 43 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraSilencer ZUSORIGDB+

Ez a porzsákos porszívó lesz az Ön kedvenc háztartási takarítóeszköze. Egyesíti az erőt, a minőséget és a jó designt, mely így egy erős, mégis gazdaságos porszívót eredményez, mely ráadásul kiváló szűréssel is rendelkezik. A termékben lévő erős motor és optimális légáramlás mindig rendkívüli hatékonyságot és alacsony energiafogyasztást biztosít, bármilyen felületen is használja. Már első szempillantásra is feltűnik a porszívó teszetős külseje, mely gyönyörű színben pompázik, így nem csak hatékony, de jól is néz ki.

Ultra csendes

Az UltraSilencer ZUSORIGIDB + porszívó úgy lett kifejlesztve, hogy használat közben ne zavarja környezetét. A zajszint mindig alacsony, 61 decibeles szinten marad porszívózás közben. A porszívóra felszerelt puha gumi kerekek a könnyű hordozhatóság mellett megvédik a padlót a karcolásoktól. A termék könnyű, és egyszerűen lehet vele manőverezni a lakásban, ráadásul kiváló, 12 méteres hatósugarának köszönhetően nagyon ritkán kell konnektort váltani takarítás közben. Egy kijelző mindig figyelmeztet arra, hogy mikor kell porzsákot cserélni, valamint a terméken lévő fogantyúnak hála, a kézben való hordozás is rendkívül könnyedén végezhető. Az új, AeroPro Silent szívófej csendesen, mégis hatékonyan szívja fel a szennyeződéseket, garantálva a hangzavar nélküli takarítást.

Legfontosabb jellemzők

  • Új, csendesebb AeroPro Silent szívófej kivitelezés
  • Ergonomikus fogantyúval felszerelt
  • Mechanikus teljesítményszabályozás
  • AeroParketto Pro szívófej kemény padlókhoz
  • Teleszkópos cső
  • Lágyindítás
  • Tartozékok Aeropro 3v1 - kefe, szívófej és kárpittisztító fej
  • Mechanikus porzsák-telítettség jelző

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 61 dB

Méret & súly

Szélesség 30,8 cm
Magasság 26,6 cm
Mélység 40,2 cm
Tömeg 8,22 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  ELXVS048
Termékszám:  ZUSORIGDB+
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05