Oldal frissítése

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+

4,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraOne ZUOORIGWR+

Ez az UltraOne újgenerációs porszívó hamar elválaszthatatlan társává válik, ha a háztartás takarítására kerül a sor. Ötvözi magában a nyers erőt, minőségi megmunkálást és a luxus designt. A hatékony motornak köszönhetően optimalizálja a légáramlást, biztosítja az átlagon felüli hatékonyságot és az alacsony fogyasztást. Az eredmény nem más, mint egy hatékony és energiatakarékos tökéletes szűréssel, ráadásul függetlenül attól, hogy milyen felületen használjuk éppen. Kinézetével azonnal elnyeri mindenki tetszését, és kellemesen ékesíti a lakást.

Legfontosabb jellemzők

  • Akciórádiusz: 12 m
  • AeroPro Extreme szívófej
  • AeroPro Classic fogantyú
  • AeroPro teleszkópos cső
  • AeroPro Parketto szívófej kemény padlókhoz
  • Soft Start
  • Porzsáktelítettség-jelző

Kényelem porszívózás közben

A puha gumírozott kerekeknek köszönhetően minden padló védve van bármiféle kaparásnyomtól. Meglepően könnyű, illetve 12 m-es akciórádiusszal rendelkezik, így nem szükséges olyan gyakran aljzatot váltogatni. Az összes szennyeződés végighalad az Allergy Plus szűrőn, mejd bekerül az 5 l-es porzsákba.


Az AeroPro Extreme szívófej semmi esélyt nem hagy a szennyeződéseknek, legyen szó bármilyen felületről, biztosítja az optimális légáramlást, ezzel elérve a maximális hatást. Ott, ahol a hagyományos porszívók csődöt mondanak, ott lépp színre a ZUOORIGWR+. Hasznosnak fogja még találni az integrált 3in1 tartozékokat, azaz a kefét, a résszívófejet és a kárpit szívófejet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 66 dB

Méret & súly

Szélesség 30,7 cm
Magasság 25,5 cm
Mélység 50,2 cm
Tömeg 8,27 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ELXVS041
Termékszám:  ZUOORIGWR+
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20