Oldal frissítése

Electrolux UltraOne ZUOGREEN +

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux UltraOne ZUOGREEN +

Ez a porzsákos porszívó lesz az Ön megbízható segítője háztartása takarításánál. Ötvözi magában az erőt, a minőségi kidolgozást és a luxus formatervezést. Az optimális légáramlást biztosító hatékony motor garantálja a kiváló hatékonyságot és az alacsony energiafogyasztást. Az eredmény egy effektív és gazdaságos porszívó tökéletes szűréssel. Emellett mindegy, milyen felületet porszívóz. Vonzó külseje üdítő látvány lehet minden szemnek, és otthona kellemes dísze lehet.

 


Intelligens háztartási segítő
 

Ügyes segítő a háztartásban

Próbálja ki az AeroPro Parketto szívófejet a kemény padlón, az eredménnyel mindig elégedett lesz. Praktikus a 3 az 1-ben multifunkciós szívófej kefével, rés- és kárpitszívóval. Nem hiányozhat az AeroPro Extreme szívófej sem. Az ergonomikus markolatot nagyon kényelmes tartani, és fel van szerelve egy szívóerő-távirányítóval. Óvja hátát, könnyedén, állva állítsa be az értékeket. A tárolásra is gondolva a porszívó fogantyúkkal lett ellátva.


Csendes, mint egy egér

A halk működésről a SilentAir technológia csendes összetevői gondoskodnak: a tömlő és a nagyon hatékony AeroPro Extreme szívófej. A puha gumikerekek is segítenek ebben, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól. Ezért a zajszint tökéletes, 66 decibeles értéken marad. 

A porszívót a kiváló 12 m-es hatósugár mellett a könnyedség és irányíthatóság jellemzi, ezért nem kell gyakran változtatni a csatlakozóaljzatot. Az összes szennyeződés áthalad a mosható Allergy Plus szűrőn, és onnan az 5 l-es porzsákba kerül.

Csendes, mint egy egér
 

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+
 

Legfontosabb jellemzől

  • Hatékonyság - mindent alaposan felszív
  • Nagy hatékonyságú porszívózás - pénzt takarít meg
  • Alacsony zajszint
  • Távirányítható szívóerő
  • Többfunkciós 3 az 1-ben szívófej, Parketto, AeroPro Extreme
  • A higiénikus szűrővel a levegő porszívózás után is tiszta marad
  • Puha kerekek
  • Modern design

 


Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 66 dB

Méret & súly

Szélesség 30,7 cm
Magasság 25,5 cm
Mélység 50,2 cm
Tömeg 8,43 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  ELXVS040
Termékszám:  ZUOGREEN+
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20