Oldal frissítése

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

Az Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR egy professzionális porzsákos porszívó, melynek kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a teljesítményre és ezzel együtt a csendes működésre. Az optimalizált légáramlásnak, a hatékony motornak és az egyéb zajcsillapító tulajdonságoknak köszönhetően a SilentPerformer annyira csendes, hogy használata közben nyugodtan beszélgethet.  A teljesítmény szabályozó segítségével kisebbre állíthatja a teljesítményt, így a porszívó még csendesebb lesz. A kényelmes porszívózást a 360 ° Motion Technology™ technológia biztosítja, hiszen a  kis kerekekkel könnyedén porszívózhat bármilyen bútor körül, és még a nehezen hozzáférhető helyeket is elérheti.

Legfontosabb jellemzői

  • Porzsákos porszívó S-Bag-gel
  • Teleszkópos cső reteszelő mechanizmussal
  • Teljesítmény szabályozás
  • Porzsák-telítettség jelző
  • Fogantyú
  • Turbo Dex fej

Az egész lakást egy lendülettel

Az Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR egy extra hosszú, 12 méter hatósugarú kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ne kelljen mindig másik konnektort keresnie, valahányszor egy újabb szobát szeretne felporszívózni.  Továbbá, az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a porszívó könnyen hordozható, kézben tartása nagyon kényelmes.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 72 dB

Méret & súly

Szélesség 29,3 cm
Magasság 23,8 cm
Mélység 44,1 cm
Tömeg 7,12 kg

Szín

Szín Barna
Kód:  ELXVS051
Termékszám:  ZSPALLFLR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15