Oldal frissítése

Electrolux Pure Q9 PowerPro ZE137

5 1 értékelés
44 990 Ft

Electrolux Pure Q9 PowerPro ZE137

A Pure Q9 PowerPro ZE137 eredeti Electrolux tartozék a Pure Q9, Well Q6, Well Q7, Well Q8 akkumulátoros porszívókhoz (kivéve WQ61-40OG és WQ61-42GG modelleket). A szívófej kemény és sima padlókhoz egyaránt alkalmas. A 7x erősebb porgyűjtésnek köszönhetően könnyedén tisztítja a résekkel teli padlókat is, és egyetlen mozdulattal eltávolítja az XXL-es méretű részecskéket is. A speciális PowerPro szívófej polírozó hatással is rendelkezik. 

Az Electrolux Pure Q9 PowerPro szívófej legfontosabb jellemzői

  • Eredeti Electrolux tartozék speciális PowerPro ZE137 szívófej formájában
  • Kemény és sima padlókra alkalmas
  • A kétféle sörtével ellátott szivacs polírozó hatású
  • 7x erősebb porgyűjtés és polírozó hatás
  • Csere szívófej az Electrolux Pure Q9 porszívókhoz

Az Electrolux ZE137 PowerPro szívófej nagyszerű tulajdonságai

Hatékony szívófej LED fénnyel és polírozó hatással

Az Electrolux ZE137 PowerPro praktikus LED-es világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a legsötétebb sarkokban is felismerje a port és a szennyeződéseket. A LED világítás hatékonyan felfedi a szívófej előtt lévő szennyeződéseket. A szívófelületet lezáró kétféle sörtének köszönhetően az Electrolux szívófej polírozó hatással is büszkélkedik. *

*Electrolux szabadalom Európában

Rugalmas használat a porszívó parkolásának lehetőségével

Az Electrolux ZE137 rugalmas csuklóval rendelkezik, amely 180°-os kényelmes mozgást tesz lehetővé, így gond nélkül porszívózhatsz a bútorok körül vagy alatt. Ha megcsörren a telefonod, vagy máshová kell szaladnod, az Electrolux ZE137 porszívót szabadon hagyhatod a térben, és visszatérhetsz hozzá, amikor csak tudsz.


Paraméterek

Szívófej típusa

Rendeltetés Kemény padlóra, Sima padlóra

Kiegészítők száma

Kiegészítők száma 1
Kód:  ELEHU148
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900923213
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20