Oldal frissítése

Electrolux PURE i8 PI81-4SWN

211 490 Ft

Electrolux PURE i8 PI81-4SWN

Az Electrolux PURE i8 PI81-4SWN robotporszívó kiváló asszisztens a háztartásod takarításában. A puha kerekeknek köszönhetően kemény padlókon, sima padlókon, puha felületeken vagy szőnyegeken is használható. Erőteljes lítium akkumulátora van, akár 40 perc akkumulátor üzemidővel és töltőállomással is rendelkezik. Az oldalkefe tökéletes eredményt nyújt a falak, a bútorok vagy a szoba sarkainak porszívózásakor. A robotporszívónak van egy nagyméretű 0,7 literes szennyvíztartálya is. Nem számít, mekkora a lakásod vagy a házad. A porszívó feltérképezi a helyiséget, és mindent tökéletesen felporszívóz. A porszívózás során teljes mértékben foglalkozhatsz mással, amire nem volt eddig időd pont a takarítás miatt.

Az Electrolux PURE i8 PI81-4SWN robotporszívó főbb jellemzői

  • Elegáns fehér színű design
  • A porszívó bármilyen típusú padlóra alkalmas
  • Nagy teljesítményű lítium akkumulátorral és töltőállomással rendelkezik
  • Az oldalkefe biztosítja a tökéletes porszívózási eredményt
  • Tartalmaz egy nagyméretű 0,7 literes tartályt és mosható szűrőt
  • Az Electrolux PURE i8 PI81-4SWN intelligens navigációval felszerelt robotporszívó
  • Ütésérzékelő és LED-es világítás
  • A porszívót úgy tervezték, hogy még a kevésbé elérhető helyeket is elérje
  • Legyőzi az akadályokat 2,2 cm-ig
  • Összegyűjti, felfogja és felszívja az összes szennyeződést
  • PUREi9 mobil alkalmazás
  • A robotporszívó automatikusan újratöltődik
  • Az optimalizált töltés akár 40 perces működést is biztosít

Intelligens navigáció

Az Electrolux PURE  i8 PI81-4SWN intelligens navigációval felszerelt robot porszívó. Lézerrel és kamároval térképezi fel a  az egész helyiséget, beolvassa a bútorokat és az összes többi tárgyat. Nem kell semmit elvinned, vagy nehezen mozgatnod azokat a porszívózás előtt. Mindenütt felporszívózik és  bárhová eljut. Ezen felül ütközésérzékelővel és LED-es világítással van felszerelve. Felporszívózik mindenütt ahol csak lehetséges.

Trinity Shape ™kialakítás

Az elegáns fehér színe kiegészíti otthonod belsejét. Ezen felül úgy tervezték, hogy a kevésbé hozzáférhető helyeket is elérje, például az asztal alatt vagy a szoba széleit. Minden sarokba bejut, és tökéletesen kiporszívózza az egész helyiséget. A robot porszívó könnyen legyőzi az akadályokat 2,2 cm-ig. A takarításhoz használt szoba adatait előre beállíthatod. A vezérlőgombok a szerkezetén helyezkednek el.

Tökéletesen tiszta padló

Biztosan tudod, hogy a konyhában főzés után néha morzsák maradnak a padlón. Az Electrolux PURE i8 PI81-4SWN ezzel gond nélkül elbánik. Összegyűjti, felfogja és felporszívózza a szennyeződéseket, amelyekkel találkozik. Még a szagok sem jelentenek problémát a porszívó számára. Hatékonyan tisztítja az egész helyiséget, és tökéletesen tisztává teszi a padlót.

PUREi9 Intelligens alkalmazás

Nem sikerült kitakarítanod, mielőtt elindultál volna a munkába? A PUREi9 mobilalkalmazással beállíthatod a porszívózási területet és az ütemezést, függetlenül attól, hogy hol vagy. Az Electrolux PURE i8 PI81-4SWN porszívó gondoskodik arról, hogy minden megtisztuljon, mielőtt hazaérsz.

Erőteljes Electrolux porszívó

Az Electrolux PURE i8 PI81-4SW robotporszívó automatikusan töltődik és a töltés 3 óráig tart. Az optimalizált töltés akár 70 perces működést is biztosít. Amikor a porszívás befejeződött, egyszerűen vedd ki a  mosható szűrőt és tisztítsd meg. A porszívó tiszta levegőt biztosít otthonodban, a por mikrorészecskék 99,9% -os szűrésének köszönhetően.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Kamerás
Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2,2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok LED kijelző, LED világítás, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 60 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal
További kiegészítők Szűrő

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 75 dB

Tartály

Űrtartalom 0,7 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 32,5 cm
Magasság 8,5 cm
Tömeg 3,3 kg

Szín

Szín Fehér

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ELERV176
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900277482
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20