Oldal frissítése

ELECTROLUX PD91-6PTX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX PD91-6PTX

A csendes porszívózás többé már nem csak álom. Az Electrolux PD91-6PTX porszívónak köszönhetően minimálisra csökkentett zajszint mellett porszívózhatsz. A FlowMotion fej és kábelének hosszúsága lehetővé teszi a zökkenőmentes és zavartalan manőverezést az otthonodban. A lépcsők sem okozhatnak neki gondot, hiszen beépített kitámasztóval rendelkezik, hogy a porszívó a lépcsőkön is egyenesen álljon. A porszívó egy mosható higiénikus szűrőt tartalmaz, amely eltávolítja a porrészecskéket a környezetből, és a nem kívánatos reakciókat okozó allergén anyagokat. A porzsák fogantyúja lehetővé teszi, hogy higiénikusan eltávolítsuk belőle a porzsákot. A FlowMotion szívófej gyorsan és könnyen eltávolítja a morzsákat és a leragadt koszt, így tökéletesen tisztán tartja a padlót. Fedezd fel a porszívózás egy vadonatúj dimenzióját az Electrolux porszívójának segítségével. 

A barna színű Electrolux PD91-6PTX porszívó legfontosabb jellemzői

  • Alacsony zajszinttel rendelkezik
  • Speciális kerekek, amelyek elnyomják a zajt és nem károsítják a padlót
  • A mosható higiénés szűrő, amely eltávolítja az allergéneket
  • Hosszú élettartamú, terjedelmes porzsák
  • Teljesítményszabályzóval a markolaton
  • 3-az-1-ben integrált kombinált kefe minden egyes felület tisztításához
  • Egy kis porzsák megteltség kijelző figyelmeztet, ha cserélni kellene a porzsákot

Tökéletes segítő minden helyzetben

Az Electrolux PD91-6PTX porszívó egy terjedelmes térfogatú, 5 literes porzsákkal tartja magában az összes beszívott koszt és port. A külső burkolatán elhelyezett kis kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogyha cserélni kell a porzsákot. A nagy, 12 méteres hatósugara és a 9 méter hosszúságú kábele megkönnyíti a tágasabb területeken való porszívózást. A markolaton található teljesítményszabályozó elősegíti a menet közbeni gördülékeny szabályozást és működést. A teleszkópos cső és a puha, gördülékeny kerekek megkönnyítik a porszívó kezelését, és megóvják a padlót a károsodásoktól. A csomag tartalmaz egy 3-az-1-ben tartozékot, amely tartalmaz egy résszívó fejet, kárpittisztító kefét és egy ecsetes fejet a törékeny tárgyak tisztításához. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 69 dB

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Magasság 31 cm
Mélység 51 cm
Tömeg 5,6 kg

Szín

Szín Barna
Kód:  ELEUXD914
Termékszám:  PD91-6PTX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15