Oldal frissítése

Electrolux PA91-604GY

4,3 22 értékelés
Szuper ár
170 190 Ft

Electrolux PA91-604GY

Légtisztító Electrolux PA91-604GY Képernyő

A közismert ELECTROLUX légtisztító kellemes levegőt biztosít főként az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a megbízható, hordozható eszköz abszolút jól illik a max. 129 m2 nagyságú terekbe. A tökéles légtisztítási hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez az eszköz akár 620 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A nagyon sűrű anyagból készült antibakteriális szűrő likvidálja a baktériumokat és elvezeti a nedvességet, így kiküszöböli a penész kialakulását. Befejezésül a légtisztító negatív ionokkal árasztja el a levegőt, így olyan friss lesz, akár vihar után. Mérete: 31,5 × 72,5 × 31,5 cm.

Electrolux PA91-604GY levegő tisztító lényegesebb jellemzői

  • A nagyszerű ELECTROLUX légtisztító 129 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • Maximális zaj: 49 dB(A), minimális zaj: 17 dB(A)
  • A készülék teljesítménye 620 m3/óra
  • ELECTROLUX levegőtisztítójának méretei 31,5 × 72,5 × 31,5 cm
Légtisztító Electrolux PA91-604GY Jellemzők/technológia
Légtisztító Electrolux PA91-604GY Jellemzők/technológia

Electrolux PA91-604GY levegő tisztító legfontosabb funkciói

Az okos ELECTROLUX légtisztító mindig feltérképezi környezetének klímáját és ez alapján számolja ki, hogy kell-e javítani rajta. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, mellyel elvárásaidnak megfelelően szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt könnyűszerrel csökkenthetjük vagy növelhetjük, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A közismert ELECTROLUX készüléket csendes módra is át lehet állítani, ha relaxálni szeretnénk egy hosszú nap után. Ezenkívül automata üzemmódra is beállítható, vagyis a készülék a levegő összetételének kiértékelése alapján testre szabja a teljesítményt. A légtisztító kezelése speciális mobilos alkalmazással is lehetséges. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, amely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. A jól ismert ELECTROLUX légtisztító fontos előnye a Wi-Fi támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 41 W
Légtisztító teljesítmény 620 m3/óra
Ajánlott szobaméret 129 m2
Maximális zajszint 49 dB(A)
Minimális zajszint 17 dB(A)
Tulajdonságok Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa Antibakteriális

Méret & súly

Szélesség 31,5 cm
Mélység 31,5 cm
Magasság 72,5 cm
Kód:  ELECV587
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  950011385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15