Oldal frissítése

Electrolux mikroszálas E6GSM100

Electrolux mikroszálas E6GSM100

Minőségi ruhák nem otthon soha nem elég. Electrolux tudja ezt, és ezért kifejlesztett egy speciális mikroszálas kendővel tisztításához rozsdamentes acél, fa, fém, műanyag, üveg és háztartási készülékek. Most van itt az ideje a megfelelő gruntování!

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas szinte minden felületen
  • Ultravékony szál MicroWizard eltávolítják a szennyeződéseket és a baktériumokat
  • A ruhát ne használjon tisztítószert, és így alkalmas az allergiában szenvedőknek

menteni kétszer

Hála a jó kompozíció mikroszálas, ami 250-szor vékonyabbak, mint az emberi haj, ruha garantálja alapos eltávolítása az összes szennyeződést, beleértve a baktériumokat. A hab a tortán, de az a tény is, hogy hiányzik hatásosság akkor is, ha nem tetszik, amelyek vegyi tisztítószerekkel. Ez nem csak takarít néhány dollárt extra, de különösen nepřitížíte azok a családtagok, akik allergiára hajlamos.

Kód:  ELUXAC0027
Termékszám:  E6GSM100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20