Oldal frissítése

Electrolux légszűrő

Electrolux légszűrő

Márkás ELECTROLUX légszűrő tervezték az összes hűtőt, ami jellemző a Clean Air Control, Íz Guard vagy Antibak Plus. Ezzel a szűrővel is jelentősen jobb feltételeket tárolására étel a hűtőben. Ez az extra porózus szén tisztítja a levegőt a belső a hűtőszekrényből, és elnyeli a kellemetlen szagokat. Také jídlo a potraviny jsou zde skladovány za mnohem hygieničtějších podmínek, potraviny s výraznou vůní můžou být skladovány společně s ostatními bez negativního efektu na jejich chuť anebo aroma.
Cserélje ki a szűrőt, hogy az utasításokat a felhasználói kézikönyv a hűtőszekrénybe. A szénszűrő van csomagolva egy műanyag zacskóba, megőrizve annak tulajdonságait a tárolás során. ezért csomagolja ki, amíg csak a használat előtt. A szűrő Fogantyú kibocsátás megelőzésére az aktív szén szemcsék. Optimális hatás, ez a szűrő lehet rendszeres cseréje egy év után a művelet a hűtőszekrényből.
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:
hűtőszekrények futó Clean Air Control, Íz Guard, Antibak Plus
Jellemzők:
légszűrőt
feltételeinek javítása tárolás
elnyeli a kellemetlen szagokat
korlátozza a keveredés a szagok és káros hatásait szag jellegzetes ételek
tartósság:
körülbelül 1 év
csomagolás:
vákuum csomagoló
Kód:  FAW0005h
Termékszám:  50294819003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20