Oldal frissítése

ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX Intuit 900 SENSE SensePro EIS8648


Electrolux 900 SENSE Intuit EIS8648 modern főzőlap

A 80 cm széles Electrolux Intuit 900 SENSE EIS8648 indukciós beépített főzőlap segítségével könnyedén elkészítheted a családi ebédet és akár 6 fogásos vacsorát is barátaidnak és vendégeidnek.Csak állítsd be a megfelelő hőmérsékletet, és azonnal elkezdheted a főzést a könnyen csatlakoztatható négy főzési zóna egyikében. Ez a főzőlap számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például a PowerBoost, a SenseCook az egyenletes főzéshez, és képes csatlakozni a tűzhelyhez a Hob2Hood segítségével. Hasznos gyermekzárral is rendelkezik. A digitális kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy melyik zóna működik, és tökéletes képet kapsz a főzési folyamatról. AzElectrolux indukciós főzőlappal hatékony segítőt kapsz, amely időt és energiát takarít meg a főzés során.

Az Electrolux 900 SENSE Intuit EIS8648 főzőlap főbb jellemzői

  • 900 SENSE Intuit EIS8648 főzőlap az Electrolux-tól
  • Indukciós technológia a gyors főzéshez
  • A főzőfelületek összekapcsolásának funkciója
  • Színes digitális érintőképernyő
  • Hob2Hood a főzőlaphoz való csatlakozás érdekében
  • SenseCook Fry és SenseCook Pro az  egyenletes főzéshez
  • Jelzőfény minden főzőzónához
  • A főzőlap gyermekzárral van ellátva
  • PowerBoost a maximális teljesítmény érdekében
  • Vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik

Vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelő és modern technológia


Az Electrolux 900 SENSE főzőlap vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely figyeli az étel hőmérsékletét,miközben kommunikál a főzőlappal. Ennek az érzékelőnek az az előnye, hogy Sous-vide módszerrel is készíthetsz ételeket, megőrizve az étel természetes ízét, lédússágát és formáját. A kifinomult funkciók révén az Electrolux EIS8648 ideális választás minden konyhába. Rövid időn belül kell maximális hőmérsékletet elérned?A PowerBoost lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt maximálisan felmelegítsd a főzőlapot, és azonnal elkezdhesd főzni az ételt.

Az érintőképernyő egyszerű kezelése

A főzés egyszerű és intuitív lesz a színes érintőképernyővel. Csak válaszd ki a főzni kívánt ételt, és az Electrolux EIS8648 végigfuttatja a tökéletes étel főzésének lépéseit.

A főzési zónák összekapcsolása

Szükséged van egy nagy főzőfelületre, hogy egyszerre több dolgot készíthess? Ez a főzőzóna csatlakozási technológiájának köszönhetően egyszerű lesz. Az idő és a hőmérséklet ezután automatikusan beállítható.

Praktikus és biztonságos

Az integrált gyermekzár funkció védi gyermekeid, és megakadályozza, hogy véletlenül beindítsák a főzőlapot. Az Electrolux EIS8648 indukciós technológiája hűti az edényeket, tehát ha elfogy az ételek, viszont az edény a főzőlapon marad, biztosan nem ég le semmi. Az előnye az is, hogy az egyes főzési zónákhoz megadja az időt, tehát nem áll fenn az a veszély, hogy ha egyszerre többféle ételt készítesz, valamelyikleégne. Az egyszerű és gyors karbantartást minden főzés után értékelni fogod.

Okos segítő

Az Electrolux EIS8648 Hob2Hood technológiával rendelkezik, amely automatikusan aktiválja a páraelszívót (ugyanazt a technológiát támogatva). Ezenkívül a szívóteljesítmény alkalmazkodik az aktuális élelmiszer-előkészítéshez. Tehát anélkül főzhetsz, hogy gondolnod kellene a páraelszívásra. Az Electrolux indukciós főzőlap segítségével hatékony segítőt kapsz, amely nem csak időt takarít meg, hanem a főzési energiát is.


Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Hob2Hood, Maradék hőjelző
Összekötött páraelszívó és deszka Igen

Főzőlap méretei

Szélesség 78 cm
Mélység 52 cm

Szín

Szín Fekete

A főzőlap kivitelezése

Szélek Ferdén vágott él
Kinézet Fekete üveg
Kivitelezés Beépített
Felület Üveg

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás 230 V
Kód:  ELXVD055
Termékszám:  EIS8648
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20