Oldal frissítése

Electrolux Infinite Wok

99 990 Ft

Electrolux Infinite Wok

Merüljön el az ázsiai konyha lenyűgöző világában! Bár a tradicionális ételek régiónként különböznek felhasznált fűszerek és rendelkezésre álló alapanyagok terén, egy dolog állandó Japántól Indiáig. A wok serpenyő. Ez a kulcs a legtöbb egzotikus étel elkészítéséhez. A hirtelen sütés technikáját kell alkalmazni, vagyis a lehető legmagasabb hőmérsékeleten és a legrövidebb idő alatt kell elkészítenie az ételeket. A wok serpenyő sajátos alakjának köszönhetően tökéletesen alkalmas erre a feladatra.

Az Electrolux INFI-WOK megfelel ezeknek az elvárásoknak, emelett ferromágneses anyagból készült. Segítségével a Pad Thai már a modern konyhákban, indukciós főzőlapokon is elkészíthető. A serpenyő mellett a csomagban egy krómozott állványt is talál.

Specifikációk:

Serpenyő átmérője: 34 cm
Állvány magassága: 7,5 cm

 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 54 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 34 cm
Serpenyő magassága 8 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Rozsdamentes acél

Típus

Típus Wok

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós
Kód:  ELUXNA010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7332543197590
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15