Oldal frissítése

Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP

4,6 9 értékelés
39 290 Ft

Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. Eme ELECTROLUX vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például üveg. Nemcsak kialakítása elegáns, de egyúttal praktikus, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. Probléma nélkül ellenáll a karcolásoknak, illetve a magas hőmérsékletekkel és kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. A kiváló minőségű ELECTROLUX elektromos vízforraló energiafelhasználása 2400 W. A hatékony kivehető szűrő biztosítja a kiváló vízminőséget szennyeződések és vízkő nélkül. A vonzó formatervezést fekete szín domborítja ki. A minőségi és megbízható ELECTROLUX elektromos vízforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Képernyő
Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Jellemzők/technológia

A minőségi Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP elektromos vízforraló legfontosabb előnyei

  • A korszerű ELECTROLUX elektromos vízforraló a tea és a kávé gyors és egyszerű elkészítését teszi lehetővé
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, mint például üveg
  • Ezen ELECTROLUX vízforraló energiafogyasztása 2400 W
  • Felszerelésének része a praktikus kivehető szűrő
  • Fekete kivitelű gyorsforraló
  • A forgótalp segítségével a vízforraló használata gyors és egyszerű
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • A vízforraló tartozéka a teaszűrő

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Oldalnézet
Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Lifestyle

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam vízforraló

A dizájnos ELECTROLUX elektromos vízforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. Bármilyen szögből a talpra helyezheted a gyorsforralót. Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet, így kedvenc kávéidat és teáidat gond nélkül elkészítheted. Ha máshol a figyelmed és eszedbe sem jut a forralt víz, nem szükséges újra felmelegíteni. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló üzem alatt van. Praktikus tartozék a teaszűrő, amellyel italok sokaságát készítheted el.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Teaszűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  ELERK966
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910003588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05