Oldal frissítése

Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP

4,5 7 értékelés
41 390 Ft

Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A hasznos ELECTROLUX gyorsforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelhetőséget biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint üveg. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még gyakori és hosszútávú használatkor sem. Probléma nélkül ellenáll a karcolásoknak, illetve a magas hőmérsékletek és háztartási tisztítószerek sem károsítják. A praktikus ELECTROLUX gyorsforraló energiafelhasználása 2400 W. A praktikus kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A megnyerő formatervezést fekete szín teszi feledhetetlenné. Az elegáns és megbízható ELECTROLUX vízforraló hasznos tulajdonságainak és funkcióinak köszönhetően minden háziasszony ideális társa lesz.

Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Képernyő
Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Jellemzők/technológia

A kiváló minőségű Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP vízforraló fő tulajdonságai

  • A praktikus ELECTROLUX vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például üveg
  • A praktikus ELECTROLUX vízforraló teljesítménye 2400 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • A forgótalpnak köszönhetően használata könnyű és egyszerű
  • Előnye az igény szerint szabályozható hőmérséklet
  • A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet
  • LED fény jelzi, hogy a készülék működésben van
  • Szintén hasznos a vízforralóba helyezett teaszűrő

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor.

Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Oldalnézet
Vízforraló Electrolux EXPLORE 7, E7GK1-8BP Lifestyle

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Eme ELECTROLUX elektromos vízforraló nem csak az előállításához alkalmazott anyagok magasfokú minőségével dicsekedhet, hanem a használatát egyszerűsítő praktikus forgótalppal is. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól kezdve a különböző teafajtákig minden kedvenc italodat élvezheted. Ha más dolgod akad és elterelődik a figyelmed a vízről, nem lesz szükség ismételt melegítésre. Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja. A forralás megkezdésekor LED világítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. Szintén hasznos tartozék a teaszűrő, amely a vízforralóban helyezkedik el, és tökéletes forró italok készítését biztosítja.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Teaszűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  ELERK966
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910003588
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20