Oldal frissítése

Electrolux EXD20DN4W

4,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EXD20DN4W

A(z) Electrolux EXD20DN4W Párátlanító elvonja a levegőből a nedvességet és optimális páratartalmat hoz létre. Páramentesítés során tisztítja is a helyiség levegőjét. Ezen mobil páramentesítőt 37 m2 -es lakásba, garázsba vagy műhelybe javasoljuk. 20 l űrtartalmú víztartályának köszönhetően, rendszeres páramentesítésnél sem igényel gyakori beavatkozást. A párátlanító leáll, ha a tartály megtelt. 46 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva hagyhatod.

  • Páramentesítő és légtisztító egyben
  • Ajánlott szobaméret: 37 m2
  • Tartály térfogata: 3l
  • Funkciók: Teljesítményszabályozás, Légtisztítás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző és Automatikus leállítás

A(z) Electrolux EXD20DN4W időzítővel ellátott, amely segítségével saját igényed alapján határozhatod meg a párátlanítási folyamat kezdetét. A teljesítmény állítható, ezzel is szabályozva a készülék energiafogyasztását, valamint zajszintjét. Amennyiben hideg helyiségekben is szeretnéd használni a páramentesítőt, rendelkezésedre áll az Anti-Freeze funkció, amely megakadályozza a páramentesítő befagyását. Természetesen jól olvasható beépített kijelzővel is büszkélkedhet, amelyen gyerekjáték az elérhető programok beállítása.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 37 m2
Tartály térfogata 3 l
Maximális zajszint 46 dB
Tömeg 15,1 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  ELEOV679
Termékszám:  950011403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10