Oldal frissítése

Electrolux EXD16DN4W

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EXD16DN4W

Páramentesítő Electrolux EXD16DN4W Képernyő

A praktikus Electrolux EXD16DN4W páramentesítő kivonja a levegőből a fölösleges nedvességet és megfelelő páratartalmat hoz létre. Párátlanítás közben a helyiség levegőjét is megtisztítja. Ezt a mobil, ELECTROLUX műhelyében készült készüléket 29 m2 -es helyiségbe javasoljuk. Óriási teljesítményét 16 l/nap párátlanító kapacitása is bizonyítja. 3 l űrtartalmú víztartályának köszönhetően, esetenkénti használat esetén, nem kíván gyakori beavatkozást. 46 dB zajszinttel annyira halkan működik, hogy egész nap nyugodtan bekapcsolva hagyhatod.

A megbízható Electrolux EXD16DN4W párátlanító főbb jellemzői

  • Párátlanító és légtisztító készülék egyben
  • Párátlanító kapacitás: 16 l/nap
  • Maximális szobaméret: 29 m2
  • Víztartály űrtartalma: 3 l
  • A modern ELECTROLUX által készített párátlanító további hasznos funkciói: légtisztítás, teljesítményszabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás
Páramentesítő Electrolux EXD16DN4W Jellemzők/technológia

A sokoldalú Electrolux EXD16DN4W párátlanító további lényeges funkciói

A megbízható teljesítményű Electrolux EXD16DN4W időzítővel rendelkezik, mely segítségével saját igényeid szerint határozhatod meg a párátlanítási folyamat pontos kezdetét. A teljesítmény minimumra csökkenthető, vagy maximumra emelhető, ezzel is irányítva a készülék energiafogyasztását, ill. zajszintjét. Ha fűtetlen helyiségekben is szeretnéd használni a párátlanítót, rendelkezésedre áll az úgynevezett Anti-Freeze funkció, amely megakadályozza a készülék befagyását. Ez a párátlanító modell szinte azonnal kikapcsol, amikor a víztartály megtelt. Az csak természetes, hogy jól olvasható integrált kijelzővel is rendelkezik.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 16 l/nap
Ajánlott szobaméret 29 m2
Tartály térfogata 3 l
Maximális zajszint 46 dB
Tömeg 13,5 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  ELEOV662
Termékszám:  950011402
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15