Oldal frissítése

Electrolux ESKQ9

5 6 értékelés
9 190 Ft
ÁFA nélkül 7 240 Ft

Electrolux ESKQ9

Szűrőkészlet Electrolux Pure Q9 porszívókhoz

Az Electrolux ESKQ9 szűrőt kifejezetten az Electrolux Pure Q9 porszívókhoz tervezték. Tartalmaz egy por- és egy kimeneti szűrőt, amely felfogja az allergéneket, és hatékonyan kiszűri a legkisebb porszemcséket is. Az 5 fokozatú szűrés a zárt szűrőrendszerrel együtt képes kiszűrni a 0,3-10 µm méretű részecskék 99,9%-át is. A szűrők moshatók, aminek köszönhetően egyrészt hosszú az élettartamuk, másrészt tiszta levegőt is biztosítanak a takarítandó helyiségben. A szűrőkészlet progresszív és emissziós szűrőt is tartalmaz. Az Electrolux ESKQ9 így optimális szűrésszintet biztosít a Pure Q9 porszívókhoz

Az Electrolux ESKQ9 porszívószűrő legfontosabb jellemzői

  • Por- és kimeneti szűrőkészlet
  • Kompatibilis az Electrolux Pure Q9 porszívóval
  • Az Electrolux ESKQ9 szűrők felfogják az allergéneket
  • Hatékonyan kiszűrik a legkisebb porszemcséket is
  • Mosható és újra felhasználható termékek

Electrolux mosható szűrők 

Mind az Electrolux por-, mind a kimeneti szűrő mosható, így újra felhasználhatod őket átmosás után. Így nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcádat is kíméled. A szűrőt folyó víz alatt egyszerűen öblítsd ki, és hagyd megszáradni, mielőtt újra használnád. A hatékony szűrés biztosítása érdekében a szűrőket rendszeresen ki kell tisztítani.


Paraméterek

Típus

Szűrő típusa Motorszűrő

Tulajdonságok

Mosható szűrő Igen
Allergiásoknak Igen
Kód:  ELEFV288
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900923089
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20