Oldal frissítése

Electrolux ErgoRapido ZB3214G

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ErgoRapido ZB3214G

A sokoldalú tisztító 2in1
 

A sokoldalú tisztító 2in1

Használd a kiemelkedő rugalmasságot és a funkcionális designt.Akár nagy, akár kisméretű területeket, vagy nehezen hozzáférhető területeket kell tisztítani, ez a porszívó, az "Ergorapido" tökéletesen végzi a munkát. Könnyen levehető kézi készülékének köszönhetően kényelmesen kitakaríthatod a konyhaszekrényt, a bútorokat vagy a jármű belsejét.

Patentovaný Brush Roll Clean
 

Szabadalmaztatott Clean Brush Roll

Felejtsd el a végtelen munkát, hogy eltávolítsd a hajat és a szálakat a porszívó ecsetből. A szabadalmaztatott Brush Roll Clean rendszerrel az Ergorapido porszívó ezt teszi. Csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a pedált, és már el is távolítottad a kellemetlen szennyeződéseket.

Az Ergorapido több mint 10 éve segíti a háztartásokat

Az ErgoRapido porszívót 2004-ben mutatták be, és jelentős előrelépést tett a rúdporzsívók kategóriájában. Azóta több alkalommal továbbfejlesztették, hogy a felhasználók számára a legnagyobb kényelmet és teljesítményt nyújtsa tisztításkor. Több mint egy évtized alatt az ErgoRapido 10 millió darabját értékesítették világszerte. A porszívó számos díjat kapott független szervezetektől, köztük a rangos Red Dot Design díjat, a Plus X díjat és a Housewares Design díjat.

kezelhetőség
 

Kezelhetőség

A 180 ° -os EasySteer rendszer egyszerű kezelhetősége ergonómikus kialakításával, kifinomult motorháztetővel és nagy hátsó kerekeivel. Minden típusú padlóburkolat porszívózásához szükséges a rugalmasság és a könnyű mozgás és forgatás.

világítás fúvóka
 

Világító fúvóka

Az Ergorapido porszívó kefe lehetővé teszi 180 °C-os manőverezést, és LED-es világítással is rendelkezik, így tökéletes porszívózást tesz lehetővé. Mindig látni fogod, hogy hol porszívózol, hogy ne maradjon kosz a legsötétebb sarokban sem.


lectrolux ZB3214G
 

Tartozékok

  • A kézi üzemmód lehetővé teszi a kis felületek gyors tisztítását.
  • A porszívó, ami alaposan megtisztítja a lakást.
  • A por tároló kapacitása 0,5 l.
  • Üzemidő akár 30 percig is = legfeljebb 20% -kal hosszabb az akkumulátor élettartama, mint a korábbi generációk.
  • Az újratöltés kb. 4 óra.
 

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 240 min
Működési idő 29 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 26,5 cm
Magasság 114,5 cm
Mélység 14,5 cm
Tömeg 3,15 kg
Kód:  ELXVTA17
Termékszám:  ZB3214G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15