Oldal frissítése

ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam

A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam egy gáztűzhely. Az új tűzhely vásárlása során nagyon körültekintőnek kell lenni, hiszen a főzőfelület anyaga szabja meg, hogy milyen edényeket használhatunk majd a főzésnél. A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam 4 zónával rendelkezik. A sütőtér űrtartalma 58 l. Maximális hőfok mellett a tűzhely teljesítménye nem haladja meg a 2,51 kW-ot. A(z) ELECTROLUX gáztűzhely propán-bután palack használatát igényli. A beépített időzítő minden kétséget kizáróan a készülék egyik legpraktikusabb funkciója. A katalitikus öntisztító megkönnyíti a sütő tisztítását. A tisztító program során leoldódik minden zsíros szennyeződés a sütőtér falairól. A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam A energiahatékonysági osztályba sorolt, 0,84 kWh energiafelhasználás jellemzi egy szokványos sütési ciklus alatt. A tűzhely hátsó lapján klasszikus hálózati dugasz van, tehát gyorsabban telepíthető.

A(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam tűzhely fontos paraméterei

  • Gáz főzőlap
  • Főzőzónák száma: 4
  • 58 l-es sütőtér
  • Méretek: 60 cm × 600 mm × 889 mm
  • Teleszkópos sütőrács
  • ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam tűzhely klasszikus designnal
  • Berendezés színe: ezüst

A(z) ELECTROLUX sütőprogramjai

Az integrált ventilátor egyenletes hőmérsékletet tart fenn a sütő belsejében, így a sütött étel fokozatosan és egyenletesen sül át. A sütő felső falába beépített fűtőszál grillként is szolgálhat. A grillezésen kívül segíti az ételek felületén történő kis kéreg kialakulását. Ez a modell kerek fűtőszállal rendelkezik, tehát ugyanabban az időben különféle ételek is készíthetők a sütőtérben. Alsó-felső sütés esetén a(z) ELECTROLUX EKK64991OX PlusSteam sütőnél garantált a fokozatos és egyenletes átsülés.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Design

Design Klasszikus

Típus

Főzőlap típusa Gáz

Jellemzők

Főzőzónák száma 4
Sütő térfogata 58 l
Sütő tisztítása Katalitikus
Tepsi kivétele Teleszkópos
Teljesítmény 2,51 kW
Csatlakozás Földgáz, Propán-bután

Sütő

Sütő felszerelése Időzítő
Sütő programok Grill, Felső fűtés, Alsó fűtés, Ventilátor

Szín

Szín Ezüst

Méretek

Szélesség 60 cm
Magasság 88,9 cm
Mélység 60 cm

Energia osztály

Energiaosztály A
Energiafogyasztás ciklusonként (légkeveréses sütés) 0,75 kWh
Kód:  ELXSP029
Termékszám:  EKK64991OX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15