Oldal frissítése

Electrolux EHI 6540 FOS

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EHI 6540 FOS

Indukciós főzőlap Electrolux EHI 6540 FOS Inspiráció a tervező sorozat nagy rugalmasságot kibővült zónákat. Az indukciós főzőlap technológia Végtelen maximális szabadságot. Amíg amely egyike a négy márka, akkor serpenyők különböző méretű és formájú feküdt, ahol csak akar. Két főzési zóna lehet kombinálni egy nagyobb. CleverHeat funkció felügyeli a maradék hőt, így maximálisan és optimalizálja az energiafogyasztást. 

legfontosabb jellemzői

  • automatikus kikapcsolás
  • Gyermek biztonsági zár
  • visszaszámlálás
  • Maradékhő mutatók
  • Teljesítmény Booster funkció a gyors fűtés
  • Stop and go funkció a gyors leállítása és újraindítása zóna
  • érintőképernyős vezérlés
  • Audiojel Off
  • Világító mutatók

Engedje szabadjára kreativitását

A DirectAccess megérintheti ellenőrzések ezen főzőlap mindig közvetlenül a megfelelő beállítást. Teljesítményének fokozása vagy csökkentése csak egy gombot, vagy csúsztassa az ujját az új beállítást. Stop és Go lehetővé teszi, hogy távolodjon el a lemezt anélkül, hogy bármi elszenesedett. Csak érintse meg a gombot, majd azonnal abbahagyja a főzés és újraindításához ugyanazokkal a beállításokkal újra, csak nyomja meg a start. 

Karbantartása egyszerű, kerámia felülete sima és professzionális köszönhetően indukciós technológia soha nem nerozpálí. Kiömlött ételmaradványokra gyógyult, és Ön és tisztítsa meg a lemezeket rövid ideig törölje. Idő funkció EcoTimer energiát takarít meg, ha kikapcsolja a főzési zóna vége előtt extra időt és használja a maradék hő Simmering. Biztonsága érdekében a gyerekzár.
Műszaki adatok:
Főzés zónák:
Bal első zóna - 2300 / 3200W / 210 mm
Bal hátsó zóna - 2300 / 3200W / 210 mm
Jobb első zóna - 1400 / 2500W / 145 mm
Jobb hátsó zóna - 1800 / 2800W / 180 mm
Max. teljesítményfelvétel:
7400 W
áramellátás:
220-240 V, 50/60 Hz
szabályozás:
érintés
méretek:
590 x 520 x 55 mm
súly:
11,1 kg


 

Kód:  FBV4101b
Termékszám:  EHI6540FOS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15